Mititelu: "In iarna voi face modificari majore. Vor veni 2-3 profesionisti"

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Noiembrie 2009, 22:07
Mititelu: "In iarna voi face modificari majore. Vor veni 2-3 profesionisti"

Patronul Adrian Mititelu este suparat foc dupa infrangerea Craiovei, 0-2 cu CFR Cluj. "Am facut cel mai slab joc din ultimi 2 ani. Meciul a fost pierdut tactic"

“Nu mai am ce sa mai zic. Daca jucam astfel ii barteam. Nu am inteles aceasta asezare. Aceasta a fost cel mai slab joc facut de noi in ultimii doi ani. Ne-a batut o echipa care nu a jucat cine stie ce. Am inceput cu jucatori care nu aveau calitati pentru acele posturi. Meciul s-a gresit tactic. La pauza asteptam o revigorare tactica. Neagoe

In iarna se vor intampla transformari majore. Am si eu o experienta dupa 5 ani de fotbal si in iarna o sa fac ce este nevoie pentru ca echipa sa mearga. Trebuie sa ne strangem si sa facem tot posibilul pentru a castiga meciul cu Steaua”, a spus Adrian Mititelu la gsptv.

Craiova amenintata cu schimbarea numelui!

Craiova o ia pe urmele Timisoarei: este amenintata cu schimbarea numelui!

Dupa ce a decis sa mute echipa la Severin din cauza problemelor cu autoritatile din Craiova care nu vor sa sprijiine echipa, Mititelu s-a lovit de alta problema.

Mai nou patronul echipei este amenintat de reprezentantii institutiei de invatamant superior din Craiova ca vor cere retragerea numelui de Universitatea.

"Daca echipa de fotbal va fi mutata din Craiova, voi cere sa i se retraga numele Universitatea", a declarat Ion Vladimirescu, rectorului Universitatii din Craiova in Cancan.

"Clubul de fotbal a apartinut Universitatii din Craiova, iar eu ma voi adresa oficial organelor abilitate pentru a retrage numele respectiv", a mai declarat Vladimirescu.

"Echipa va juca la Severin din retur, pentru ca sunt niste probleme mari la stadionul nostru. Sper ca pe viitor sa existe posibilitati financiare sa construim o arena moderna. In plus, trebuie sa ne protejam si jucatorii de lucrurile rele care se intampla in Craiova", a anuntat Mititelu acum cateva zile!
 

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT