Costel Gâlcă exultă după ce Craiova s-a distrat la Sf. Gheorghe: ”Au înțeles”

Costel Galca SEPSI - CRAIOVA Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 21:17
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 21:17

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi OSK cu 3-1.

Oltenii au făcut duminică seară deplasarea la Sfântu Gheorghe pentru confruntarea din etapa cu numărul cinci din play-off-ul Superligii României.

La capătul celor 90 de minute, formația dirijată de Costel Gâlcă a înregistrat toate cele trei puncte și a urcat, totodată, pe locul doi în clasamentul play-off-ului.

Costel Gâlcă exultă după ce Craiova s-a distrat la Sf. Gheorghe: ”Au înțeles”

După meci, Gâlcă și-a felicitat jucătorii și a evidențiat că au dat dovadă de atitudine. De asemenea, ttehnicianul a menționat că își dorește ca elevii săi să continue în aceeași manieră și în următoarele dueluri.

”Cred că e meritul jucătorilor, pentru că au avut atitudine. Au înțeles ce am vrut să facem. Pentru început mi-a plăcut foarte mult. Au avut atitudine, s-au ajutat unul pe celălalt. Au vorbit tot timpul pe teren. E important pentru mine să existe comunicare. În atac vrem să punem probleme oricărei echipe. Avem jucători de calitate.

Sunt optimist, dar meciurile o să fie diferite. Trebuie să ne adaptăm la tot. Să fim mai inteligenți la joc. Să facem mai multă economie și poate să plecăm cu goluri și cu cele trei puncte. O să fie o altă istorie cu celelalte echipe, nu? În fiecare meci se schimbă partitura.

Băieții au jucat foarte bine. Pe termen scurt, trebuie să menținem această atitudine, să fim compacți și să putem participa cât mai mulți la faza de apărare după ce pierdem mingea”, a spus Costel Gâlcă după meci.

Sepsi OSK - Universitatea Craiova 1-3

Denil Maldonado a deblocat tabela de marcaj în minutul 11, ca Andrei Ivan să majoreze diferența în minutul 26. Tot în prima parte, Marius Ștefănescu a înscris pentru Sepsi OSK, în minutul 40.

În repriza secundă, Lyes Houri a dus scorul la 3-1, iar Universitatea Craiova a înregistrat, așadar, toate cele trei puncte din confruntarea de pe stadionul ”Sepsi” din Sfântu Gheorghe.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!