Bernd Storck a analizat Sepsi - Craiova și a tras imediat concluzia

SEPSI - CRAIOVA Bernd Storck Superliga Superliga Bernd Storck / Sursă Foto - Facebook Sepsi OSK
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 21:29
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 21:32

Sepsi OSK a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 1-3.

Covăsnenii au primit vizita oltenilor pe propria arenă din Sfântu Gheorghe. Cele două grupări și-au dat întâlnire în etapa #5 din play-off-ul Superligii României, iar craiovenii au plecat acasă cu toate cele trei puncte.

Bernd Storck a analizat Sepsi - Craiova și a tras imediat concluzia

După meci, Bernd Storck a analizat confruntarea și a ținut să evidențieze faptul că elevii săi au greșit de prea multe ori și i-au lăsat pe olteni să înscrie mult prea ușor.

  • Bernd Storck / Sursă Foto - Facebook Sepsi OSK

”Am avut planuri bune pentru acest meci. A fost o evoluție destul de ciudată pentru noi. Am primit un gol... Cred că i-a atins brațul. La al doilea gol le-am făcut totul foarte ușor. Am reușit să înscriem, apoi, iar repriza secundă am început-o foarte bine. Dar am pierdut mingea la un moment dat și am încasat gol pe un contraatac.

Știu că au o echipă bună. Dar astăzi am făcut greșeli foarte mari. A fost un meci deschis. Am încercat și noi să dăm gol. E pauza play-off-ului, suntem la jumătate, trebuie să luptăm până la jumătate. Trebuie să ne generăm și să luăm trei puncte runda viitoare.

Nu-mi place să caut scuze. Avem jucători de rezervă foarte buni care să-i înlocuiască pe cei accidentați. Nu sunt supărat pe echipă. Am dat totul”, a spus Bernd Storck după meci.

Sepsi OSK - Universitatea Craiova 1-3

Denil Maldonado a deblocat tabela de marcaj în minutul 11, ca Andrei Ivan să majoreze diferența în minutul 26. Tot în prima parte, Marius Ștefănescu a înscris pentru Sepsi OSK, în minutul 40.

În repriza secundă, Lyes Houri a dus scorul la 3-1, iar Universitatea Craiova a înregistrat, așadar, toate cele trei puncte din confruntarea de pe stadionul ”Sepsi” din Sfântu Gheorghe.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!