Copos: "Vreau un psiholog la echipa"

"PIERDEM PREA USOR AVANTAJUL DE PE TABELA"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 August 2007, 15:17
Data actualizarii: Marti 14 August 2007, 15:17

Nevoia de consiliere psihologica i-a atins si pe rapidisti odata cu blestemele din meciurile cu Dinamo si Bistrita. Dupa scandalul legat de introducerea unui psiholog la Steaua, giulestenii se confrunta si ei cu aceeasi problema. De aceasta data, cel care propune psihologul este chiar patronul Copos, care nu mai vrea ca echipa sa primeasca goluri in ultimele minute de joc.

"Am vorbit aseara cu Cristiano si i-am propus sa aducem un psiholog la echipa pentru ca pierdem prea usor avantajul pe care il avem pe tabela. Iar el mi-a spus ca stie foarte bine despre ce e vorba, ca va incerca sa rezolve problema asta si ca nu este nevoie sa aducem un psiholog", a spus Copos.
 
In acest sezon, Rapid a fost egalata de Dinamo cu patru minute inaintea finalului prelungirilor Supercupei Romaniei si in minutul 90 al partidei de pe teren propriu cu Gloria Bistrita din etapa a II-a a Ligii I. 

"Mi-a placut foarte mult prima repriza de la Cluj si prima cu Bistrita. Si cu Dinamo mi-a placut pana am primit gol, din pacate jucatorii s-au relaxat in mod ciudat", a adaugat Copos.

Modifică setările cookies