Mihai Stoica Nicolae Dica Superliga Mihai Stoica

Contre între Mihai Stoica și Nicolae Dică: ”Băi, omule! Ai 20 de ani în fotbal, dar uiți repede!”

Mihai Stoica i-a răspuns lui Nicolae Dică, după ce fostul antrenor de la FCSB a spus că este imposibil ca un manager să discute cu jucătorii despre noul antrenor.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 09:09
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 09:17

După plecarea lui Edward Iordănescu, FCSB l-a găsit repede pe Toni Petrea. Antrenorul s-a întors astfel, după șase luni, la FCSB, iar revenirea a fost una bună, reușind că câștige duelurile cu FC Botoșani și Universitatea Craiova.

Mihai Stoica a spus, într-un interviu, că vestiarul l-a ales pe Anton Petrea. Mai apoi, Nicolae Dică, care era pe lista potențialilor antrenori, a venit cu o replică, spunând că nu se procedează niciodată la întrebarea vestiarului. Mihai Stoica a revenit cu o replică.

Băi, omule! Ai 20 de ani în fotbal, dar uiți repede. M-am consultat în legătură cu numirea unui antrenor chiar cu generația lui. M-am consultat cu Petre Marin, Ghionea, Rădoi, am vorbit să-l punem pe Zenga. A uitat Dică. Asta e. Era anul de grație 2004, după plecarea lui Pițurcă”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Întrebat cum a fost ales Toni Petrea, Mihai Stoica a explicat care au fost discuțiile pe care le-a avut cu Mihai Pintilii și jucătorii FCSB-ului.

”Erau mai multe nume pe listă și am mers să vorbesc cu Pintilii și cu jucătorii. Și toți au cerut să vină Toni, el era preferatul tuturor. Iar asta mă bucură. Este un antrenor pe care vestiarul îl respectă. El nu trebuie să le ceară jucătorilor să nu mai râdă sau să facă glume, ei îl respectă. Este un tip sobru, profesionist.

Au fost și antrenori pe care jucătorii nu îi respectau deloc. Se întorceau cu spatele și ei râdeau sau îl imitau. Când vedeam așa ceva, știam că în momentul ăla antrenorul este mâncat, nu avea nicio șansă”, a declarat managerul Mihai Stoica.

Ulterior, Nicolae Dică a declarat că în fotbal nu se practică așa ceva.

 „Hai să fim serioși. Am jucat și eu 20 de ani și n-am văzut niciodată să vină managerul și să propună numele în vestiar. Nici nu mă interesează! E treaba lor”, a spus Dică.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!