Conducerea giuleștenilor, criticată pentru felul în care îl tratează pe Bogdan Lobonț

Bogdan Lobont Raul Rusescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 15:03
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 15:16

După despărțirea de Cristiano Bergodi, Dan Șucu a decis ca până la finalul acestui sezon, echipa să fie pregătită de Bogdan Lobonț, antrenorul cu portarii ai giuleștenilor.

În primul meci cu Bogdan Lobonț pe banca tehnică, Rapid a remizat cu FCSB, scor 2-2, într-o partidă la care au asistat peste 45.000 de spectatori.

"Promisiunea noastră fermă pentru Lobonț și staff-ul lui este că ei vor continua dacă îndeplinesc obiectivul, prezența în Europa", a declarat Dan Șucu după instalarea lui Lobonț.

Totuși, Daniel Niculae a explicat că cea mai bună soluție pentru postul de antrenor este Marius Șumudică, despre care s-a spus în repetate rânduri că nu ar fi dorit pe banca tehnică de către acționarul majoritar al clubului, Dan Șucu.

Raul Rusescu a comentat situația de la Rapid

Fostul internațional român este de părere că reacția oficialilor din Giulești la adresa lui Bogdan Lobonț nu sunt potrivite.

"Din moment ce Dan Șucu spune că Lobonț rămâne dacă se califică în cupele europene, declarațiile de genul celor date de Daniel Niculae trebuie evitate. Niculae nu trebuia să declare așa ceva. Au un antrenor care poate atinge obiectivul impus și ar trebui să i se acorde încredere maximă.

Momentan, nimeni nu este o soluție pentru Rapid, antrenor este Bogdan Lobonț. Este o lipsă de respect față de Lobonț! Patronul echipei a spus clar că Bogdan rămâne dacă echipa se califică în cupele europene", a declarat fostul jucător, potrivit gsp.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!