Marius Șumudică, ”cea mai bună variantă pentru Rapid”! Anunțul făcut de conducerea giuleștenilor

Rapid Daniel Niculae Marius Sumudica Superliga Marius Șumudică / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 16:22
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 16:22

Rapid a rămas fără antrenor după demiterea lui Cristiano Bergodi, iar în acest moment, pe banca tehnică, se află interimarul Bogdan Lobonț.

Marius Șumudică s-a aflat pe lista giuleștenilor în repetate rânduri, însă deocamdată tehnicianul nu a semnat cu echipa sa favorită, însă acest lucru s-ar putea la finalul acestui sezon. Chiar antrenorul a recunoscut că a fost chemat la masa negocierilor.

Daniel Niculae: ”Marius Șumudică este cea mai bună soluție pentru Rapid!”

Daniel Niculae a explicat care este situația de pe banca tehnică a Rapidului. Președintele alb-vișiniilor a transmis că Bogdan Lobonț va rămâne antrenor principal până la finalul sezonului, atunci când, în funcție de clasare, se va decide dacă fostul portar al echipei naționale va rămâne pe banca tehnică.

De altfel, Niculae a transmis ferm că, din punctul său de vedere, cea mai bună soluție pentru postul de antrenor este Marius Șumudică, despre care s-a spus în repetate rânduri că nu ar fi dorit pe banca tehnică de către acționarul majoritar al clubului, Dan Șucu. Totuși, oficialul giuleștenilor a ținut să nege acest lucru.

Lobonț este antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcție pe locul pe care ne vom clasa la finalul campionatului, vom vedea dacă vom continua sau nu cu Bogdan.

Din punctul meu de vedere, Șumi e cea mai bună soluție în momentul de față pentru Rapid. Este o variantă foarte bună, este un rapidist convins, un tip care a câștigat campionatul în România, are sânge vișiniu, sunt convins că va putea face treabă foarte bună. Nu (n.r. nu este adevărat că nu este dorit de Dan Șucu)!

Situațiile sunt total diferite (n.r. între Rapid și celelalte cluburi care și-au schimbat antrenorii)! Depinde de club, de antrenor. Vom avea o ședință la finalul campionatului. Este destul de delicată, dar totul este pe repede-înainte, iar timpul nu este aliatul nostru momentan”, a spus Daniel Niculae la Digi Sport.  

Clasamentul din Superliga României

Clasamente oferite de Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!