FCSB Dumitru Dragomir Octavian Popescu Superliga

Concluzia lui Dumitru Dragomir pentru anul 2022: „El a fost cel mai bun jucător al anului”. Hint: E de la FCSB

Gruparea „roș-albastră” a terminat anul calendaristic pe locul trei.

Vali Andronescu
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 16:10
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 16:09

Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit despre cel mai bun jucător al anului 2022 în viziunae sa, oferindu-i credit „perlei” lui Gigi Becali, Octavian Popescu.

Concluzia lui Dumitru Dragomir pentru anul 2022: „El a fost cel mai bun jucător al anului”. Hint: E de la FCSB

Cotat la patru milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Tavi Popescu a înscris două goluri și a pasat decisiv în cinci situații în toate competițiile din acest sezon.

„Aşa, pentru cei din ţară, Octavian Popescu cred că a fost cel mai bun jucător al anului. Şi de pe la Cluj sunt vreo 2 foarte buni, cei mai bătrâni de acolo.

Dar, în general, noi nu mai avem un fotbalist de mare valare în această ţară, poate ăsta, Octavian Popescu. Pe el va lua Gigi Becali cei mai mulţi bani. Nu se compară cu nimeni”, a spus Dragomir, potrivit Antena Sport.

Dumitru Dragomir știe ce antrenor i s-ar potrivi FCSB-ului: „E foarte bun! Nu are angajament”

Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit despre antrenorul ideal de la FCSB, evidențiind că Ilie Stan, cel care a antrenat clubul patronat de Gigi Becali în perioada octombrie 2011 - martie 2012 și care s-a despărțit recent de Al-Seeb.

„Ilie Stan este un foarte bun antrenor care văd că n-are angajament (n.r. – antrenează în Kuweit). Ilie Stan este antrenor de Steaua, de Dinamo, de echipe cu nume.

Patru, cinci antrenori în ţară sunt antrenori buni, inclusiv cei tineri, Croitoru, Prepeliţă, despre care eu am o impresie foarte bună. E un antrenor bun”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Antena Sport.

FCSB, în această stagiune

După 21 de etape, trupa din Berceni a obținut 38 de puncte, înregistrând, astfel, 11 victorii, cinci rezultate de egalitate și cinci înfrângeri. Ultimul meci al „roș-albaștrilor” a fost împotriva Botoșaniului pe 19 decembrie, scor 1-0.

În următoarea partidă, FCSB se va întâlni cu FC Hermannstadt pe 22 ianuarie, de la ora 20:45, contând pentru etapa cu numărul 22 din campionatul intern al României.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!