Veste proastă pentru Ciprian Tătărușanu la final de an! Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Ciprian Tatarusanu AC Milan Gazzetta dello Sport Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 15:20
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 15:21

Cu 6 luni înainte de finalul contractului cu AC Milan, Ciprian Tătărușanu a primit o veste proastă, conform Gazzetta dello Sport.

Mike Maignan (27 ani) a suferit o accidentare la mână la începutul lunii octombrie. Din cauza acesti probleme medicale francezul a fost nevoit să rateze și Campionatul Mondial din Qatar. 

Cirprian Tătărușanu, a treia opțiune pentru poarta lui AC Milan?

În locul său, Stefano Pioli (57 ani) a mizat pe Ciprian Tătărușanu (36 ani), iar românul a prins 12 meciuri pentru AC Milan, 8 în Serie A și 4 în UEFA Champions League. În mare parte, evoluțiile portarului au fost apreciate de publicațiile din Italia. Însă Gazzetta dello Sport anunță că Antonio Mirante (39 ani) a câștigat duelul cu Ciprian Tătărușanu pentru postul de titular, până la revenirea lui Mike Maignan. 

În cantonamentul din Dubai, Stefano Pioli a mizat pe veteranul italian în duelul cu Liverpool, 4-1. Conform aceleiași surse, Cirprian Tătărușanu ar urma să fie rezervă și în jocul de verificare cu PSV. 

Contractul românului cu AC Milan expiră în vara lui 2023. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Gloria Bistrița, Steaua București (n.r. actuala FCSB), Fiorentina, Nantes și Lyon, iar pentru echipa națională a adunat 73 de prezențe, participând și la Campionatul European din 2016. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!