Combo! Dani Coman vine la FC Argeș "la pachet" cu un fost antrenor din Superligă

Dani Coman Eugen Neagoe FC Arges FC Vaslui Nicolae Dica Superliga Dani Coman
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 11:47
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 11:47

Într-o mișcare surprinzătoare, marți dimineață FC Argeș a anunțat despărțirea de antrenorul Eugen Neagoe, deși acesta mai avea un an de contract. Nicolae Dică este favorit să preia echipa, iar Dani Coman ar putea veni ca președinte.

Eugen Neagoe a fost numit antrenor al echipei FC Argeș în octombrie anul trecut și a condus echipa în 16 meciuri. Cu toate acestea, rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor, echipa nu a reușit să se califice în play-off-ul ligii secunde și a terminat pe locul al treilea în grupa A a play-out-ului. Clubul a ajuns la un acord amiabil pentru încetarea contractului cu Neagoe.

”Clubul nostru a ajuns la un acord privind încetarea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe și staff-ul acestuia. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a fost la cârma echipei noastre timp de 16 partide. FC Argeș le mulțumește și le dorește mult succes în activitatea profesională”, au transmis cei de la FC Argeș, pe rețelele de socializare.

  • Dani Coman

Posibila revenire a lui Nicolae Dică, la pachet cu Dani Coman

Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB și recent despărțit de Voluntari, este favorit să revină la FC Argeș, conform ziartopdeargeş.com. Aceasta ar fi a doua sa perioadă la cârma echipei din Pitești, după ce a mai antrenat-o în perioada iunie-octombrie 2019. 

Dani Coman, fostul președinte de la FC Hermannstadt, este așteptat să se alăture echipei FC Argeș. În ultimele săptămâni, Coman a fost în negocieri și cu CFR Cluj, dar discuțiile nu s-au concretizat încă într-un acord. Coman a declarat că va lua o decizie finală în perioada următoare, după discuții suplimentare cu conducerea CFR Cluj și alte cluburi.

„Am avut o discuție cu Nelu Varga, e adevărat. A fost un dialog interesant. Mă știu de multă vreme cu Neluțu, suntem prieteni. Oferta e clară, dar nu am luat o decizie finală. Voi da un răspuns în perioada următoare.

Voi mai avea o discuție cu el și cu Dan Petrescu la finalul săptămânii. În plus, voi mai avea o discuție și cu un alt club. Nu e vorba de Rapid, cei de acolo nu m-au căutat și nu se pune problema, e vorba și de Nico…

Domnul Varga știe exact ce vrea, pentru el nu există locul doi sau locul trei, ci doar titlul. Vrea să fie campion și doar asta contează. Lucrurile sunt destul de simple și de clare”, a declarat Dani Coman, conform Pro Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!