Valentin Cojocaru Laurentiu Reghecampf Steaua Superliga

Cojocaru s-a rupt din nou, Steaua transfera portar! Anuntul facut de Laurentiu Reghecampf:

Speranta Stelei pentru postul de portar s-a accidentat din nou.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 11:10
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 11:10

Steaua transfera portar! Tatarusanu mai joaca doua meciuri in tricoul ros-albastru iar apoi va pleca, Italia fiind destinatia probabila a titularului din poarta Stelei.

Reghecampf a anuntat ca va miza pe Valentin Cojocaru si pe Nita in sezonul urmator, insa tanara speranta a stelistilor s-a accidentat din nou. Cojocaru abia revenise in urma cu cateva saptamani dupa o accidentare grava suferita in perioada de iarna.

Laurentiu Reghecampf a anuntat ca Steaua va transfera portar in aceasta vara. Macedoneanul Bogatinov va pleca fara sa debuteze in tricoul Stelei.

"Cojocaru mi-a iesit din antrenament, a acuzat din nou dureri. In aceste conditii. Vom face tot posibilul pentru a aduce un portar, dar nu uitati ca noi suntem acoperiti. Ii avem pe Nita, pe Tatarusanu, pe care ne vom baza pana la final.

Deocamdata, Tata este la Steaua asa ca nu sunt probleme", a declarat Reghecampf la Digi.


E MONITORIZAT DE LIVERPOOL!


Accidentarea lui Cojocaru nu putea pica intr-un moment mai prost pentru portarul de 18 ani al Stelei. El a fost in probe la Liverool in urma cu un an si a ramas in continuare in atentia vicecampioanei Angliei.

300.000 de euro este cota lui Cojocaru pe transfermarkt.de
3 meciuri a jucat Cojocaru in tricoul Stelei. 

Modifică setările cookies