Nicolae Dica Conference League FCSB Superliga

EXCLUSIV Evenimentul care i-a marcat cariera de antrenor lui Nicolae Dică! Dezvăluirea făcută de antrenor: „A contat foarte mult!”

Nicolae Dică este liber de contract după ce s-a despărțit de FCSB la începutul lunii noiembrie.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 10:25
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 10:31

Ajuns pe banca „roș-albaștrilor” la finalul lunii iulie, în al doilea mandat la FCSB, Nicolae Dică s-a despărțit după doar trei luni de vicecampioana României din cauza „fricțiunilor” cu patronul Gigi Becal.

Deși a antrenat doar trei luni în acest an, Nicolae Dică este mulțumit de faptul că a reușit să o califice pe FCSB în grupele unei competiții europene, lucru care nu se mai întâmplase de cinci ani, când pe banca „roș-albaștrilor” se aflat tot el.

  • Nicolae Dică

„Păi am fost mai mult liber, să spun așa (zâmbește), am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult.

După o perioada de 5 ani în care clubul nu fusese într-o grupă europeană, pentru mine a contat foarte mult și o iau ca pe o performanță.

Așa este (n.r. - FCSB a obținut ultima calificare în grupele unei competiții europene tot cu Dică pe bancă), tot cu mine antrenor, am reușit și acea calificare în primăvara europeană, pentru mine înseamnă foarte mult acest lucru. Era și primul meu an ca antrenor principal în Liga 1 și a contat foarte mult pentru mine acel lucru”, a spus Nicolae Dică, pentru PRO TV.

Dică, două mandate pe banca FCSB-ului

Fostul fotbalist Nicolae Dică (42 de ani), care s-a făcut remarcat la Steaua ca jucător, se afla la cel de-al doilea său mandat ca antrenor la FCSB, el pregătind echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

Dică a preluat echipa de fotbal FCSB la finalul lunii iulie, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a echipei roş-albastre pe Anton Petrea, reuşind calificarea în grupele Europa Conference League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!