Andrei Dumiter știe de ce nu s-a impus la FCSB: ”Acolo am decis că este mai bine să ne despărțim”

Andrei Dumiter fc voluntari FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 16:32
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 10:12

Andrei Dumiter (23 de ani) a fost transferat de FCSB în 2021, pentru 350.000 de euro, de la Sepsi, dar nu a impresionat în tricoul vicecampioanei României.

Atacantul a fost cedat în această iarnă la FC Voluntari și a vorbit despre perioada petrecută la FCSB. Dumiter a dezvăluit de ce nu a reușit să se impună la echipa lui Gigi Becali.

Andrei Dumiter, despre perioada petrecută la FCSB

"Până acum, niciodată nu a spus ceva rău de mine. În toate ziarele, chiar dacă ziariștii și moderatorii încercau să scoată ceva negativ de la dânsul, întotdeauna m-a lăudat. În vară, când m-am accidentat înainte de primul meci oficial, cred că s-a rupt totul.

După aceea s-au adus jucători pe acel post, pe bani foarte mulți. Am intrat, n-am reușit nici eu să fac mare lucru, nici n-am fost într-un context care să-mi dea foarte multă încredere și ritmul de joc de care aveam nevoie. 

Nu s-a mai avut răbdare, am fost trecut pe linie moartă și de acolo am decis că este mai bine să ne despărțim", a spus Dumiter, conform AS.ro.

În acest sezon, Dumiter a prins doar cinci partide pentru cei de la FCSB. A mai jucat în 22 de meciuri în sezonul precedent, reușind să marcheze de trei ori și să ofere o pasă decisivă.

În prezent, site-urile îl evaluează pe atacantul născut la Timișoara la 250.000 de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!