Ciprian Marica reacționează după transferul făcut de FCSB: "Țineți minte numele ăsta! Va ajunge mare"

Ciprian Marica eduard radaslavescu Farul Constanta FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 21:40
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 21:40
FCSB a rezolvat patru transferuri în cursul zilei de joi, a anunțat patronul echipei, Gigi Becali.

Becali a declarat că a rezolvat patru transferuri în cursul zilei de astăzi: Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, de la Farul, Marco Dulca, de la Chindia Târgoviște, și un alt jucător a cărei identitate nu a vrut să o dezvăluie pentru moment.

Ciprian Marica e sigur că Eduard Radaslavescu va reuși la FCSB

Fostul internțional Ciprian Marica, în prezent acționar la Farul Constanța, a reacționat pe Facebook după plecarea lui Eduard Radaslavescu de la dobrogeni, garantând că mijlocașul de 18 ani va avea un viitor strălucit.

"Să țineți minte numele asta, Radaslavescu. Va ajunge un mare fotbalist! Are toate atuurile!

Baftă multă, puștiule, mingea e la tine!", a scris Ciprian Marica, pe Facebook.

Eduard Radaslavescu are 18 ani, este crescut la Academia Hagi și a fost promovat la prima echipă a Farului în sezonul trecut, în care a strâns 25 de meciuri, un gol și o pasă decisivă. Mijlocașul are 5 meciuri și un gol la naționala U20 a României, iar site-ul de specialitate Transfermarkt îl cotează la 500.000 de euro

Gică Hagi: "Radaslavescu e top! Optar sau decar"

La finalul anului trecut, Gică Hagi era rugat să numească anumiți jucători tineri proveniți din academia sa în care își pune mari speranțe pentru viitor, iar Radaslavescu a fost primul nume rostit de managerul tehnic al Farului.

"Radaslavescu. E 2004. Radaslavescu e top, e top! Optar, decar. Grameni, și el. Am avut 12 cu mine din vară, toți au jucat, au debutat. Unii au avut mai puține șanse, alții mai multe.

Avem și fundași centrali buni, care sunt la loturile naționale. Avem și atacant, Andronache, care a avut o accidentare și sperăm să revină din iarnă. Bodișteanu, pe care l-am pedepsit puțin și sperăm să revină. Alexi Pitu e deja matur și el", spunea Hagi.

În martie, după ce Radaslavescu a început să devină un titular obișnuit la Farul, Gică Hagi revenea cu o nouă descriere pentru puștiul provenit din academia sa.

"Radaslavescu este cel mai tânăr și cel mai complet mijlocaș din Liga 1. A confirmat atât la echipa de club, cât și la echipa națională. Suntem mândri că avem un jucător, și am propus un jucător important, care cred eu că va avea o carieră lungă și frumoasă. Luptă cu Ciobanu ca să fie titular. Ciobanu, care la ultimul Campionat European de Tineret a fost cel mai bun mijlocaș", declara Hagi, în primăvară.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!