Ciprian Marica este critic la adresa lui Dinamo! "Asteptam un print pe un cal alb sa investeasca!" Ce solutii are fostul atacant pentru salvarea 'cainilor'

Ciprian Marica este critic la adresa lui Dinamo! "Asteptam un print pe un cal alb sa investeasca!" Ce solutii are fostul atacant pentru salvarea 'cainilor'

Ciprian Marica este fost jucator al 'cainilor', dar este nemultumit de situatia de la club.

Ciprian Marica, actual finantator la Farul Constanta, crede ca situatia de la Dinamo esste tratata prea comod de toata lumea. In urma cu cateva saptamani critica fanii pentru ca nu protesteaza pentru un nou stadion, acum spune ca situatia este tratata prea superficial.

"Situatia de la Dinamo e foarte grea. Asteptam, asa, un print pe un cal alb sa vina sa investeasca zeci de milioane de euro. Nu e filosofia mea de finantare a unui club de fotbal. Un clud de fotbal ar trebui sa aiba mai multi piloni pe care sa se poata baza. Unul ar fi chiar acesta al suporterilor. Insa nu e suficient.

Asa cum era odata, erau mai multi oameni de afaceri implicati, acesta cred ca e un model de succes. Vedem ca se asteapta de la Dinamo sa vina cineva sa cumpere clubul, o persoana care nu are ce face cu banii. Mai ales ca fotbalul nu e rentabil. E greu sa vina cineva si sa arunce cu bani.", a spus Marica la Look Sport.

"Suporterii trebuie sa puna presiune pentru a se face un nou stadion. Sunt surprins de ei. M-as fi asteptat sa ii vad pe strazi, cerand un nou stadion. As fi vrut sa ii vad preocupati de acest aspect. Suporterii pot pune presiune pentru ca lucrurile sa se miste putin.", a spus Marica in urma cu o saptamana.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies