"Cine e Sepsi?" Mihai Stoica "a inventariat" clubul din Sfântu Gheorghe. N-au scăpat Golofca și Bărbuț

sepsi Mihai Stoica Sepsi - Mihai Stoica Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 19:33
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 19:32

Managerul FCSB-ului a avut un discurs elaborat când a ajuns să discute despre formația patronată de Laszlo Dioszegi.

Cu bani de la investitorul Laszlo Dioszegi dar și la Guvernul Ungariei, formația din Sfântu Gheorghe a avut un început bun de sezon. A învins-o în prima manșă din turul II preliminar din Conference League pe Olimpija Ljubljana (3-1 pe Sepsi Arena) - returul e joi, în Slovenia -, iar în Superliga e pe locul 3, cu patru puncte.

Politica dusă de conducerea echipei s-a dovedit a fi eficientă. S-a mers pe continuitate pe banca tehnică - italianul Cristiano Bergodi a rămas după ce a cucerit Cupa și Supercupa, iar lotul e unul format din jucători cu exeperiență.

Mihai Stoica a avut la Orange Sport un discurs prin care a subliniat faptul că Sepsi a dat o lecție în fotbalul românesc prin felul în care a știut să transfere jucători și să scoată versiunea de elită din ei.

Mihai Stoica: "Palma se simte"

"Sepsi e o palmă pe obrazul tuturor din Liga 1 care au pretenții. Sepsi a câștigat Cupa, Supercupa, a bătut în prima manșă Ljulbjana cu 3-1, revenind de la 0-1. La Craiova a revenit pe terenul unei candidate la titlu, a făcut 2-2 și ar fi trebuit să câștige. Cine e Sepsi? Un antrenor care a schimbat foarte multe bănci tehnice în România, fără rezultate extraordinare peste tot, dar are o experiență și se potrivește foarte bine acolo.

Și jucători eminamente refuzați de marile echipe. Golofca e refuzat? De două echipe? Tudorie? De două echipe. Aganovic are o vârstă. Matei. Mitrea, care e jucător refuzat, a fost la noi. Dimitrov... dacă îi luăm pe toți sunt mai mulți refuzați. Bărbuț? Nu știau cum să scape de el. Palma se simte, eu o simt", a declarat Mihai Stoica, la televiziunea mai sus menționată. 

  • Returul din Conference League cu Olimpija e joi, de la 20:00, în Slovenia
  • Meciul e în format LIVE VIDEO pe www.sport.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!