Chiriches intra intr-o galerie selecta! Aproape 500 de milioane de lire investite de echipele din Premier League in aceasta vara! Fundasul nationalei e in TOP 20:

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 15:58

	Chiriches intra intr-o galerie selecta! Aproape 500 de milioane de lire investite de echipele din Premier League in aceasta vara! Fundasul nationalei e in TOP 20:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Echipele din Premier League au cheltuit enorm in aceasta vara! Nu mai putin de 463 de milioane de lire (inainte de oficializarea transferurilor lui Willian si Chiriches) au fost investite de catre cele 20 de echipe din Anglia in transferurile de jucatori. Printre acestia, si romanii Razvan Rat si Vlad Chiriches. In schimb, la capitolul incasari, doar 101 milioane de lire au primit pentru jucatori echipele din Anglia, suma ce se va dubla dupa oficializarea transferului lui Gareth Bale.

Tottenham o va depasi pe FC Barcelona la suma investita in transferuri si va ajunge la 68 de milioane de lire cheltuite pe jucatori. Ei i-au cumparat pana acum pe Roberto Soldado, Nacer Chadli, Etienne Capoue si Paulinho pana acum. Pe langa Chiriches, Spurs il mai vrea si pe Erik Lamela, cel care ii va costa 25 de milioane de lire!

Intr-un clasament al transferurilor efectuate de echipele din Anglia in aceasta vara, Vlad Chiriches ar fi pe pozitia a 19-a! Cei mai scumpi jucatori adusi sunt Fernandinho si Willian, ambii luati cu cate 35 de milioane de lire de Man City, respectiv Chelsea.

Cu cele 9,5 milioane de euro pe care le va plati Tottenham pentru el, Chiriches intra pe locul 19 in acest top, deasupra pustiului lui de Chelsea din Olanda, Van Ginkel

Iata topul (nu este actualizat intrucat transferul lui Willian la Chelsea a fost oficializat in urma cu cateva ore)

Sursa: transfermarkt.de

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT