Englezii i-au facut PORTRETUL lui Chiriches: "Va fi titular! Nu degeaba e comparat cu Thiago Silva!" De ce e mutarea perfecta pentru Spurs:

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 11:20

	Englezii i-au facut PORTRETUL lui Chiriches: "Va fi titular! Nu degeaba e comparat cu Thiago Silva!" De ce e mutarea perfecta pentru Spurs:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Vlad Chiriches se pregateste sa joace ultimul meci la Steaua inainte sa plece in Premier League la Tottenham - transferul fundasului de 23 de ani de la Steaua a surprins multa lume intrucat Tottenham va plati pentru el 9,5 milioane de euro, adica suma pe care Tottenham a incasat-o de la Cardiff pentru Steven Caulker, cel care era vazut foarte bine de fanii lui Spurs, fiind considerat urmasul lui Ledley King. Cei de la Tottenham au avut insa alta parere iar presiunea pe umerii lui Vlad Chiriches este destul de mare tocmai pentru ca inlocuieste un jucator popular.

Jurnalistul Joseph George de la Give me Sport i-a facut portretul lui Chiriches, cel care i-a fost preferat lui Toby Alderwield de la Ajax. Englezul scrie despre Chiriches ca este considerat urmasul lui Cristi Chivu si ca avut prestatii senzationale in ultimul timp la Steaua si la nationala. "Este un fundas central caruia ii place mingea si e confortabil sa o aiba. Este rapid si ar putea fi perfect pentru stilul lui Andre Villas-Boas la Spurs. Citeste bine jocul si abilitatea lui de a intercepta mingea la atacurile adversarilor arata simtul lui ce ar fi valoros pentru orice echipa din Premier League" scrie englezul, cel care spune ca nu degeaba a fost comparat Chiriches cu Thiago Silva.

Pentru locul de titular, Chiriches se va lupta cu Dawson si Kaboul. Iar fundasul stelist pare sa fie cel mai apropiat de stilul de joc care ii place lui Villas-Boas. "Venirea lui Chiriches probabil va lua din povara pe care o are pe umeri Vertonghen" mai scrie jurnalistul.

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!

MagicHome, casa “construită” de peste 100.000 de români, inaugurată în noiembrie
BRAT