Chipciu si Filip s-au operat la 24 ore de la dezastrul din Europa. Care e starea lor! Revenirea de ULTIMA ORA anuntata la Steaua

Chipciu si Filip s-au operat la 24 ore de la dezastrul din Europa. Care e starea lor! Revenirea de ULTIMA ORA anuntata la Steaua

Alex Chipciu si Lucian Filip s-au operat la nici 24 de ore de la meciul cu Dinamo Kiev.

Steaua anunta pe pagina de Facbook ca Filip si Chipciu au facut ultima operatie dupa accidentarile din 2013. Ambii si-au scos suruburile din picior. Cei doi vor sta o luna de zile pe bara pentru recuperare.

In acelasi timp, Steaua anunta si o revenire. Gabi Iancu a reinceput alergarile de vineri.

"FC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorii Alexandru Chipciu si Lucian Filip au fost supusi vineri, 12 decembrie, unor interventii chirurgicale efectuate de catre Dr. Ionut Codorean si Dr. Flavian Aramitu, prin care s-a practicat extragerea materialelor de osteosinteza utilizate pentru tratarea fracturilor suferite de cei doi in 2013."

"In cazul lui Alexandru Chipciu, s-a procedat exclusiv la extragerea materialelor de osteosinteza (placa + suruburi) la nivelul gambei drepte, perioada de recuperare estimata pentru acesta fiind de o luna."

In cazul lui Filip, s-a practicat, pe langa extragerea materialelor de osteosinteza la nivelul gambei drepte, o corectare chirurgicala a hallux valgus picior drept. Perioada de recuperare estimata in cazul lui Lucian este de doua luni de zile.

"In alta ordine de idei, mentionam ca atacantul Gabriel Iancu continua perioada de recuperare post-operatorie (ruptura corn posterior menisc intern genunchi drept) cu evolutie favorabila, incepand de vineri alergarile usoare."

"FC Steaua Bucuresti le ureaza multa sanatate celor trei jucatori si ii asteapta cat mai curand alaturi de colegii lor", este mesajul postat de Steaua pe site-ul oficial.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies