Chipciu, după umilința de la Craiova: „Mă simt abuzat fotbalistic”

FCU Craiova - U Cluj Alexandru Chipciu Superliga Superliga Chipciu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 22:09
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 22:45

'U' Cluj a pierdut rușinos pe un „Ion Oblemenco” gol, în fața celor de la FCU Craiova, scor 0-5.

După această înfrângere, ardelenii rămân în continuare în „zona fierbinte” a clasamentului, cu 23 de puncte după 24 de etape, în care au înregistrat doar cinci victorii, opt rezultate de egalitate și 11 înfrângeri.

Chipciu, după umilința de la Craiova: „Mă simt abuzat fotbalistic”

Alexandru Chipciu a vorbit după meci despre umilința pe care au suportat-o „șepcile roșii” pe „Ion Oblemenco”, evidențiind faptul că nu știe dacă a mai trăit un astfel de meci până în acest moment.

„Am crezut că e un meci ușor și ne-am trezit cu 5-0. E o mare umilință. M-am și plictisit de mine să mă tot văd la televizor să vorbesc așa. Mă enervează rău de tot. M-am săturat de mine. Eu mă simt abuzat fotbalistic în seara asta. Nu știu dacă am mai trăit asta. 

Adică, nu știu, cred că dacă aveam 20 de ani azi, luam 3 cartonașe roșii. Înnebuneam dacă Bauza și Bahassa îmi dădeau peste picioare. O să mă duc acasă și, probabil, în loc să visez nevasta, copii, căței, o să-i visez pe Bauza și Bahassa.

Vorbesc în numele meu personal: într-adevăr, am avut două meciuri bune, probabil d-asta ne-a și făcut să credem că suntem buni. Sincer, aveam o teamă înainte de meci. Știam că dacă nu vom fi de la început așa, o să avem probleme. Mister o să vadă lucrurile mai clar decât le văd eu acum”, a spus Alex Chipciu după meci.

FCU Craiova - 'U' Cluj 5-0

Chițu a deblocat tabela în minutul 12 și a realizat „dubla” în minutul 25. Albu a dus scorul la 3-0 și a închis, temporar, tabela, cel puțin pentru prima parte a meciului de pe „Ion Oblemenco”.

'U' Cluj a continuat același meci dezastruos și în repriza secundă. Bahassa și-a trecut și el numele pe tabelă în minutul 81, iar Blănuță a închis tabela la 5-0, în minutul 90.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!