CFR Cluj și-a luat țeapa sezonului! Fotbalistul sosit cu fast, care a stat mai mult accidentat: „Există suspiciuni!”

CFR Cluj Marius Bilasco Sergiu Bus Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 17:30
Data actualizarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 17:41

Un atacant transferat cu fast în această vară la CFR Cluj a dezamăgit în tricoul campioanei, acesta stând mai mult accidentat.

Sergiu Buș a renunțat la contractul cu cei de la Seongnam FC (Coreea de Sud) pentru a semna cu CFR Cluj, însă a apucat să evolueze în doar nouă partide, deoarece a stat mai mult accidentat.

„Este şi pentru noi o enigma. E clar că e un studiu care ar trebui făcut. Este posibil să fie şi o problemă de alimentaţie, este posibil să fie o problemă de... nu ştiu, există tot felul de suspiciuni.

Nu ştiu, discutând cu oameni care sunt mai în domeniu, mă refer în medicină, există şi anumite virusuri care pot să se declanşeze la un moment dat. Asta nu înseamnă că eşti bolnav, dar să-ţi slăbească o anumită parte a organismului.

Bilașco: „Am sperat să fie o soluţie, dar el s-a re-re-accidentat!”

Nu, n-au fost în aceeşi zonă (n.r. - rupturile musculare). E păcat, pentru că după perioada grea pe care a avut-o, era chiar o soluţie. Aţi văzut, şi la Praga a intrat foarte bine în joc. Şi au mai fost jocuri în care a intrat foarte bine.

Am sperat să fie o soluţie, vin foarte multe meciuri, din păcate el s-a re-re-accidentat”, a spus Marius Bilaşco, potrivit Orangesport.

Deși mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2024, este de așteptat ca ardelenii să renunțe la serviciile atacantului mult mai devreme din cauza predispoziției acestuia la accidentări.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Sergiu Buș, potrivit transfermarkt.com.

Pe parcursul carierei sale, în afară de CFR Cluj, Buș a mai trecut pe la echipe precum Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Corona Braşov, CSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra Giurgiu, Levski Sofia, Gaz Metan Mediaş, FCSB şi Seongnam FC.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!