CFR Cluj FCSB Marius Bilasco Superliga

CFR Cluj, mână de ajutor pentru FCSB: "Ne-au solicitat și ne-am dat acordul"

FCSB se pregătește pentru meciul cu Universitatea Cluj, care se va disputa pe Cluj Arena, luni, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 11:38
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 11:37

FCSB s-a întors din Belgia după meciul cu Anderlecht (2-2), din grupele Conference League, iar vicecampioana României a ales să meargă direct la Cluj-Napoca pentru a pregăti meciul cu Universitatea.

CFR Cluj, mână de ajutor pentru FCSB

Bucureștenii le-au cerut ajutorul rivalilor de la CFR Cluj pentru a le folosi baza de pregătire, iar campioana României a răspuns afirmativ, FCSB urmând să pregătească acolo meciul cu Universitatea.

"Parcă au 3 antrenamente (n.r. în baza CFR-ului), din ce ştiu eu. Da, ne-au solicitat, ne-am dat acordul să meargă. Şi cei de la Slavia Praga ne-au cerut să facă un antrenament în dimineaţa jocului şi bineînţeles că le-am permis.

Craiova, înainte de meciul cu noi, la fel, cu Mirel Rădoi, cu o zi înainte au făcut antrenament acolo. Nu-ţi schimbă cu nimic rezultatele de a doua zi.

Până la urmă, e o normalitate să faci un asemenea lucru. Din punctul meu de vedere, nu schimbă cu nimic rezultatul de a doua zi faptul că s-a antrenat la tine pe teren", a spus Marius Bilașco, oficialul lui CFR Cluj, potrivit Orange Sport.

FCSB are patru victorii consecutive în Superliga și a urcat pe loc de play-off, 6, cu 20 de puncte, însă două meciuri în minus față de majoritatea echipelor din campionat.

De partea cealaltă, U Cluj este penultima în clasament, cu doar 14 puncte strânse în primele 15 runde.

Modifică setările cookies