CFR Cluj l-a ofertat pe căpitanul naționalei U21! Răspunsul oficial a venit imediat

fc voluntari CFR Cluj mihai popa Romania U21 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iunie 2022, 16:46
Data actualizarii: Vineri 17 Iunie 2022, 16:46

FC Voluntari a emis un comunicat de presă în care a anunțat că a primit o ofertă pentru unul dintre cei mai buni jucători din lot.

Este vorba despre portarul Mihai Popa (21 de ani), care este dorit de CFR Cluj. Ilfovenii au ținut să infirme o informație apărută în presă, conform căreia ar fi bătut palma cu campioana României pentru transferul goalkeeper-ului în schimbul sumei de 500.000 de euro.

CFR Cluj, ofertă pentru portarul lui FC Voluntari, Mihai Popa

Mai mult, FC Voluntari transmite că sunt șanse infime ca transferul lui Mihai Popa la CFR Cluj să se realizeze, având în vedere că ocupanta locului 4 din sezonul trecut al Ligii 1 solicită cel puțin un milion de euro.

"Consiliul Local Voluntari este acționarul majoritar al celor 18 societăți comerciale pe acțiuni din cadrul Voluntari holding și le coordonează prin consilierii locali numiți în Adunările Generale ale Acționarilor. 

Fiecare Consiliu de Administrație al acestor societăți comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activității. 

Prin urmare, și FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii. 

În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziționarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administrație al FC Voluntari a mandatat conducerea societății să obțină un preț de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător. 

În acest moment, șansele acestui transfer sunt infime, ținând cont de oferta formației CFR 1907 Cluj", a transmis FC Voluntari.

Mihai Popa, sezon excelent la FC Voluntari

CFR Cluj are deja trei portari în lot: Cristian Bălgrădean, Răzvan Sava și Karlo Letica. Tânărul Otti Hindrich a fost împrumutat în această vară la formația maghiară Kisvarda.

Mihai Popa, cotat chiar la un milion de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, a fost unul dintre cei mai apreciați portari români în ultimul sezon, cu 40 de meciuri strânse, 16 fără gol primit și 35 de goluri încasate.

Popa este titularul naționalei U21 a României, unde a strâns deja șapte meciuri. În ultimele două meciuri, cu Georgia (0-2) și Slovacia (3-4), goalkeeper-ul de la FC Voluntari a purtat banderola de căpitan.

VIDEO Detalii despre campania de transferuri a lui CFR Cluj

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!