Mihai Popa, comparat cu un portar legendar: "Știe el cum gândește!" 

fc voluntari Basarab Panduru mihai popa Cupa Romaniei
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 22:30
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 22:57

FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României.

Formația antrenată de Liviu Ciobotariu a câștigat în ambele manșe cu FC Argeș, iar unul dintre jucătorii importanți este Mihai Popa, portarul ilfovenilor.

În meciul retur, de la Pitești, FC Argeș a obținut o lovitură de la 11 m, executată de Ionuț Șerban. Mihai Popa a avut o intervenție salvatoare, fiind a patra lovitură de pedeapsă pe care reușește să o apere în acest sezon.

Basarab Panduru l-a comparat pe portarul ilfovenilor cu celebreul Lev Yashin, deținător al unui record de 150 de penaly-uri apărate.

"Argeşul a atacat, au ajuns la penalty-ul au ratat dacă marcau se complicau lucrurile pentru că se poate întâmpla orice.

Popa pare că apără tot ce vine din penalty. a apărat al patrulea penalty-ului. Pare că ştie ce trebuie să facă in functie de cum se duce adversarul spre minge, dar e un om căruia îi e greu să îi dai gol mai nou din penalty. Stie el cum gândeşte. Îmi aduce aminte de Lev Yashin! 

Portarul trebuie să stea cu ambele picioare pe linia porţii. În ziua de azi trebuie să baţi tare în plasa laterală!", a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!