CFR Cluj - FCSB derby CFR Cluj - FCSB Toni Petrea Superliga

CFR Cluj - FCSB: Cum a explicat Toni Petrea schimbările din echipa de start pentru derby-ul din Gruia

CFR Cluj - FCSB, derby-ul care poate decide într-o mare măsură câștătoarea titlului din Liga 1, se joacă astăzi, de la ora 20:30, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 19:37
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 19:43

Toni Petrea începe meciul cu Valentin Crețu din postura de titular, după ce fundașul a lipsit în precedenta partidă, cu FC Voluntari, în care a fost rezervă. Cristea, Miron și Radunovic joacă în defensivă alături de Crețu.

Edjouma, jucătorul pe care Gigi Becali îl aștepta ”de 20 de ani” la FCSB, a fost trecut pe bancă, iar în locul său a fost titularizat Adrian Șut, cu care a fost înlocuit la pauză în partida cu FC Voluntari.

"Am venit încrezători și vrem să câștigăm. Din păcate Vincius a suferit o accidentare la meciul cu Voluntari și nu s-a refăcut, motiv pentru care a rămas acasă. 

Așa am gândit acest început de joc cel puțin, cu cei trei mijlocași. Vom vedea ce schimbări vom face pe parcurs. La fiecare joc trebuie să te adaptezi la adversar, la condițiile de joc", a declarat Toni Petrea înaintea meciului, la DigiSport.

CFR Cluj - FCSB: echipele de start

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Graovac, Burcă, M. Camora - Deac, Boateng, Bordeianu - Omrani, Debeljuh, Petrila

FCSB: Târnovanu - Crețu, Cristea, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, Șut, Olaru - Cordea, Tănase, Oct. Popescu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!