VIDEO CFR Cluj - FCSB: Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Toni Petrea pe stadionul din Gruia. Primele imagini de la sosire

CFR Cluj primește vizita lui FCSB în etapa a cincea din playoff, duminică, de la ora 20:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 19:18
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 19:29

În cazul unei victorii, trupa lui Dan Petrescu se va depărta la opt puncte de FCSB și este greu de crezut că „roș-albaștrii” vor putea să mai recupereze handicapul în cele cinci etape rămase de disputat.

Cu o oră și jumătate înainte de fluierul de start, formația bucureșteană a ajuns la stadionul din Gruia și a ieșit pe teren pentru a inspecta gazonul și a intra în atmosfera de derby. Deși mai erau 90 de minute până la debutul partidei, fanii celor două formații deja erau în tribune, iar jucătorii de la FCSB au avut parte de o primire călduroasă din partea Peluzei Nord. 

Fanii FCSB, pregătiți pentru derby

"Stadionul lui CFR Cluj se umple când joacă FCSB, știți foarte bine. Oriunde jucăm umplem stadionul, chiar dacă aș pleca singur din București, când ajung acolo suntem 2.000-3.000, doar să ne dea biletele.

Am plecat în jur de 350 din București, am primit foarte multe solicitări din țară și din diaspora. Cei din diaspora vin organizați, mi-au cerut în jur de 120 de bilete, e lockdown la bilete. Avem 820 de bilete, 820 de bilete s-au dat", a spus Gheorghe Mustață la Ora Exactă în Sport.

CFR Cluj - FCSB: echipele de start

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Graovac, Burcă, M. Camora - Deac, Boateng, Bordeianu - Omrani, Debeljuh, Petrila

FCSB: Târnovanu - Crețu, Cristea, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, Șut, Olaru - Cordea, Tănase, Oct. Popescu

Modifică setările cookies