Liga 1

CFR Cluj - FCSB: Ce surprize i-a pregătit Petrea lui Dan Petrescu! Jucătorul ”așteptat de 20 de ani” de Becali a luat loc pe bancă

CFR Cluj - FCSB, derby-ul care poate decide într-o mare măsură câștătoarea titlului din Liga 1, se joacă astăzi, de la ora 20:30, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 19:24
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 19:27

Toni Petrea va începe meciul cu Valentin Crețu din postura de titular, după ce fundașul a lipsit în precedenta partidă, cu FC Voluntari, în care a fost rezervă. Cristea, Miron și Radunovic vor juca în defensivă alături de Crețu.

Edjouma, jucătorul pe care Gigi Becali îl aștepta ”de 20 de ani” la FCSB, a fost trecut pe bancă, iar în locul său a fost titularizat Adrian Șut, cu care a fost înlocuit la pauză în partida cu FC Voluntari.

Echipele de start în CFR Cluj - FCSB:

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Graovac, Burcă, M. Camora - Deac, Boateng, Bordeianu - Omrani, Debeljuh, Petrila
  • Rezerve: Hindrich - Manea, Yuri, Chipciu, Păun, Neguț, Cvek, Birligea, Dugandzic
  • FCSB: Târnovanu - Crețu, Cristea, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, Șut, Olaru - Cordea, Tănase, Oct. Popescu
  • Rezerve: Vlad - Coman, Dumiter, Edjouma, Stoica, Gheorghe, Perianu, Oaidă, Mamut

Înaintea derby-ului din Gruia, Dan Petrescu a subliniat că meciul cu FCSB este foarte important, însă nu decisiv pentru stabilirea campioanei.

„Este un meci foarte important pentru ambele echipe, un meci în care s-au vândut toate biletele, dar în opinia mea nu este meciul decisiv, nu este finala Cupei, finala Ligii Campionilor.

După meciul ăsta nu se ştie nimic, dacă va fi egal va fi ca înainte, dacă vom câştiga noi suntem cu un avantaj faţă de ei, dacă vor câştiga ei se reia lupta aproape de la zero.

După meciul ăsta nu se decide nimic. Va fi un meci cu intensitate maximă şi cu stadionul plin. Sper ca fanii să ne ajute de la început până la final. Presiunea e pe ambele echipe”, a spus Dan Petrescu.

Modifică setările cookies