CFR CLUJ - ASTRA 1-0 | Reactia lui Costel Enache dupa a 3-a infrangere consecutiva: "Ne-a lipsit sansa, la gol a sarit de 2 ori mingea la ei!" Motivul absentei lui Alibec

Astra a pierdut al 3-lea meci din playoff fara sa inscrie.

Astra a pierdut pe terenul liderului din Liga 1, CFR Cluj, dupa reusita lui Bordeianu, a 3-a infrangere fara gol marcat din playoff. Antrenorul oaspetilor, Costel Enache, si-a laudat insa echipa dupa evolutia cu CFR.

"Cred ca n-am facut un joc rau, jucatorii au avut implicare si atitudine. Am avut o posesie buna, dar n-am avut in pozitie de finalizare. Am avut putina nesansa la gol pentru ca mingea a sarit de 2 ori la adversar. Ne-a lipsit si sansa la oportunitatile noastre, mingea a trecut putin pe langa poarta.

Cred ca jocul a fost destul de echilibrat, ne-am ridicat la nivelul competitiei, dar ne-a lipsit eficienta. Suntem o echipa cu potential si cred ca putem face rezultate frumoase. Luam lucrurile pas cu pas. Cupa Romaniei ramane un obiectiv foarte important. Nu doar ca n-am inscris, dar nici nu ne-am creat asa de multe de ocazii asa cum am facut-o in alte partide.

Denis iubeste prea mult fotbalul pentru a nu juca. El a venit dupa o accidentare si a fost de 2 ori in punctul de a reveni la antrenamente alaturi de ceilalti, dar organismul lui a reactionat.

CFR Cluj e o echipa greu de invins, dar speram sa surprindem pentru ca avem si noi armele noastre" a spus Costel Enache dupa partida.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploaia torențială din București a inundat cartiere întregi. Mii de mașini blocate în trafic
BRAT