CFR Cluj, aproape de un transfer de 700.000 de euro: "Discuții Intense / Suntem optimiști"

CFR Cluj Catalin Cabuz FC Hermannstadt Radu Negut Superliga Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 12:52
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 13:03

Gruparea clujeană se pregătește de perioada de mercato.

CFR Cluj se află în negocieri avansate cu Hermannstadt pentru transferul portarului Cătălin Căbuz, în vârstă de 27 de ani. După ce a impresionat în sezonul trecut, unde a jucat sub formă de împrumut la echipa din Sibiu, Căbuz ar putea continua să apere buturile echipei lui Marius Măldărășanu și în viitoarea stagiune.

Radu Neguț: "Suntem optimiști"

Directorul sportiv al lui Hermannstadt, Radu Neguț, a confirmat discuțiile cu CFR Cluj și și-a exprimat optimismul în privința unui acord.

„Se poartă discuții intense cu CFR Cluj pentru transferul lui Căbuz. Suntem optimiști că vom ajunge la un consens și Cătălin va continua la noi”, a declarat Neguț, conform oradesibiu.ro.

Cifrele lui Căbuz

În sezonul trecut, Căbuz a avut un parcurs remarcabil la Hermannstadt, unde a dunat 33 de meciuri în toate competițiile. Portarul a reușit să păstreze poarta intactă în nouă dintre aceste partide și a demonstrat o formă excelentă. Evaluat la 700.000 de euro conform site-urilor de specialitate, Căbuz reprezintă o achiziție valoroasă pentru sibieni.

S-a întors la rădăcini

Pentru Căbuz, transferul la Hermannstadt ar însemna o revenire. Goalkeeper-ul originar din Avrig a mai evoluat pentru sibieni în perioada 2017-2019, unde a fost împrumutat de la FC Viitorul / Farul Constanța.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!