cfr transferuri CFR Cluj florin nita florin nita cfr Nita Superliga Dan Petrescu și jucătorii de la CFR Cluj

CFR Cluj a făcut oferta pentru un portar de top

Antrenată de Dan Petrescu, campioana României vrea să își asigure poarta pentru următorul sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 23:21
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 23:08

De la plecarea lui Giedrius Arlauskis, CFR Cluj nu a mai avut un portar care să exceleze prin constanța evoluțiilor. Au apărat Cristi Bălgrădean, Otto Hindrich și Carlo Letica (Croația), însă de multe ori defensiva trupei lui Dan Petrescu a clacat.

Florin Niță, "momit" cu un salariu de 20.000 de euro. Cât câștigă la Sparta

Potrivit fanatik.ro, CFR i-ar fi făcut o ofertă lui Florin Niță (34 de ani), portarul titular al echipei naționale. Bucureșteanul de la Sparta Praga a fost cel mai bun tricolor în 2021 și a strâns până acum 19 selecții în prima reprezentativă. Adulat de fani pentru intervențiile sale providențiale și pentru modul în care se sacrifică la fiecare meci, fostul goalkeeper de la FCSB vrea să plece de la Sparta. 

S-a vorbit despre un interes al FCSB-ului, însă în pole-position s-ar afla CFR Cluj, care ar fi construit deja planul pentru a-l aduce pe Niță. Potrivit sursei mai sus menționate, formația patronată de Ioan Varga i-ar oferi un contract pe două sezoane și 50.000 de euro la semnătură. Salariul propus - 20.000 de euro lunar - e însă mult sub ce câștigă în prezent Niță la gruparea cehă - 60.000 de euro lunar. 

Și FCSB l-ar fi vrut pe Florin Niță

CFR-ul merge însă pe cartea sensibilă și speră ca Niță să vrea să se reîntoarcă în România. Aflat la maturitatea sportivă, Niță mai are însă multe de demonstrat în străinătate. 

Și FCSB l-ar fi vrut pe Niță, care a cunoscut consacrarea la trupa lui Gigi Becali.

"A fost foarte iubit la FCSB și mi-e greu să cred că ar face pasul la CFR. Am înțeles că are și o ofertă din Elveția, i s-ar potrivi mai bine Elveția, deoarece la FCSB sunt doi portari tineri și automat (n.r.: Ștefan Târnovanu și Andrei Vlad) ar trece pe bancă dacă ar veni Niță. El va face ce e mai bine pentru el și pentru familia lui", a declarat Helmut Duckadam, la televiziunea Digisport.

  • 23 de meciuri a strâns Florin Niță la Sparta Praga în sezonul trecut
  • 110 partide a strâns Niță în tricoul Spartei, în 41 dintre ele menținându-și poarta intactă
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!