cfr al ain andrei burca CFR Cluj Marius Sumudica Superliga CFR a refuzat o ofertă considerabilă pentru Andrei Burcă! Fundașul ar putea rămâne la dorința lui Șumudică

CFR a refuzat o ofertă considerabilă pentru Andrei Burcă!

Clujenii nu vor să-l dea pe fotbalistul de națională.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 18:16
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 18:22

Andrei Burcă a recunoscut la finalul sezonului trecut că ar vrea să plece de la CFR Cluj, după ce a reușit să câștige alături de formația ardeleană tot ce se putea pe plan intern. De altfel, clujenii și-au adus întăriri în centrul defensivei, tocmai în eventualitatea în care internaționalul roman va părăsi echipa.

Rachid Bouhenna, Daniel Graovac și Ulrich Meleke sunt cei 3 fundași centrali pe care campioana României i-a adus, avându-i pe lângă aceștia și pe Denis Ciobotariu și Mike Cestor. Cu toate acestea, Marius Șumudică vrea să-l aibă la dispoziție pe Andrei Burcă, considerat prea valoros pentru a fi vândut atât de ușor.

  • CFR a refuzat o ofertă considerabilă pentru Andrei Burcă! Fundașul ar putea rămâne la dorința lui Șumudică

Dorit în țările arabe

 

Prosport anunță că CFR a refuzat o ofertă de 1,8 de euro de la Al Ain, iar ardelenii au refuzat la dorința expresă a lui Marius Șumudică. Rămâne de văzut cât de repede se va recupera Andrei Burcă, deocarece din toamnă CFR este sigură de participarea și în grupele unei competiții europene.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!