VIDEO EXCLUSIV Cele 4 sticle de vin consumate de întreg lotul lui Dinamo au creat o nouă dezbatere: „Apă bei, apă joci, stați liniștiți!”

Invitația la prânz lansată de Nicolae Badea înaintea meciului de baraj cu U Cluj a creat noi controverse. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 16:33
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 16:44

Săptămâna aceasta, Nicolae Badea i-a invitat pe jucătorii lui Dinamo, în frunte du Dusan Uhrin (54 ani), la un prânz, pentru a-i motiva înaintea barajului de retrogradare cu U Cluj, de pe 21 mai, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Însă, în primă fază, inițiativa omului de afaceri nu a fost primită bine de Răzvan Zăvăleanu, care nu a fost invitat la eveniment, și care a precizat că nu era momentul oportun ca fotbaliștii din Ștefan cel Mare să meargă la petreceri. 

În cele din urmă, administratorul judiciar a revenit la gânduri mai bune și a dezvăluit că Nicolae Badea a virat 25.000 de euro în conturile lui Dinamo, sumă din care se vor plăti restanțele salariale către Dusan Uhrin și staff-ul său.

Însă, Dănuț Lupu (55 ani) nu vede o tragedie faptul că jucătorii au ieșit în oraș înaintea meciului cu U Cluj. Ceea ce i-a pus semne de întrebare fostului internațional român sunt doar cele 4 sticle de vin care s-au regăsit pe nota de plată. 

Danuț Lupu: „Dacă vrei să bei, ia și bea!” 

„Îl respect pe domnul Badea, dar nu l-am înțeles, nu mai ai nicio treabă, dar îi inviți la masă. 

Am mai avut o discuție acum mulți ani, când eram la Rapid, în care spuneam: 'apă bei, apă joci, stați liniștiți'. Dacă te duci cu conducătorii la masă și bei apă, apoi te ascunzi prin toate cârciumile, nu e frumos, dacă tot vrei să bei, ia și bea. Nu cred că domnul Badea i-a invitat la masă, le-a pus 4 sticle de vin și celorlalți le-a spus: 'Beți apă'. 

Nu spun că sunt consumatori de alcool jucătorii de fotbal, dar nu pot să cred că te duci la o masă 26 de jucători și bei 4 sticle de vin. Și înainte de meci, nea Mircea, seara când eram în cantonament, ne dădea un pahar de vin. Dacă stai să te gândești, un pahar de vin roșu la 30 de inși, tot sunt 8 sticle, nicidecum 4”, a declarat Dănuț Lupu la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!