Narcis Raducan Astra pandurii Superliga

Cel mai important arbitru in lupta la titlu! Pandurii joaca si cu Steaua, si cu Astra: "Ce frumos ar fi sa castigam meciurile astea!" Programul meciurilor in ultimele 4 etape

Pandurii Targu Jiu joaca in ultima etapa cu Astra.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2016, 11:16
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2016, 11:35

Pandurii n-a pierdut niciun meci in fata Astrei in acest sezon si poate fi ultima speranta a Stelei pentru "planul B" - situatia in care echipa lui Laurentiu Reghecampf nu castiga in weekend la Giurgiu.

"Noi avem meciuri si cu Steaua, si cu Astra. Sa nu uitam ca noi n-am pierdut niciun meci in fata Astrei in cele trei partide din acest sezon. Ar fi foarte frumos sa castigam ambele partide, si cu Steaua, si cu Astra.", a spus Narcis Raducan la Ora Exacta in Sport.

Presedintele clubului Pandurii spune ca Edi Iordanescu va fi chemat la comisii, pentru ca a tinut o sedinta cu jucatorii in parcarea stadionului de la Giurgiu chiar daca era suspendat.

"Da, e posibil sa fie chemat la comisie. Vom face o aparare asa cum este normal si ma astept sa avem castig de cauza. Este un vid de regulament, nu suntem noi primii care au profitat de aceasta scapare. Dupa regulament, Edi Iordanescu nu a facut nimic interzis.", a mai spus Narcis Raducan.

Programul luptei la titlu:

Steaua
Astra (d)
Viitorul (a)
Pandurii (a)
Targu Mures (d)

Astra
Steaua (a)
Targu Mures (d)
Dinamo (a)
Pandurii (d)

Pandurii:
Viitorul (d)
Dinamo (a)
Steaua (d)
Astra (a)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!