Sepsi OSK - FCSB dragos iancu Superliga valentin ticu Superliga

Cea mai dură reacție după accidentarea lui Dragoș Iancu: "Să-și atârne ghetele în cui! Merită suspendare pe viață"

Petrolul Ploiești - FC Hermannstadt s-a încheiat 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 23:53
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 23:52

Cele două cluburi s-au înfruntat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Partida a contat pentru a 10-a etapă din sezonul regulat al Superligii României.

Cea mai dură reacție după accidentarea lui Dragoș Iancu: "Să-și atârne ghetele în cui! Merită suspendare pe viață"

În minutul șase al partidei, Valentin Țicu a ridicat piciorul și l-a împiedicat pe Dragoș Iancu, pregătit să contraatace. În momentul căzăturii, fotbalistul sibienilor și-a rupt piciorul (DETALII AICI).

Cosmin Călinescu, ofițerul de presă de la FC Hermannstadt, a scris un mesaj cât se poate de dur pe rețelele social media după ce Valentin Țicu i-a provocat accidentarea fotbalistului Dragoș Iancu.

„Oare câte picioare rupte vor mai fi ca să înțeleagă toată lumea că este un sport inventat să unească, nu să dezbine??? Oare când ne vom respecta mai mult??? E mai mult decât un meci și nu-i bine…

Prea mult exces de zel și prea mult orgoliu nu duce la nimic bun… E și mult amatorism, judecând după intrarea domnului «jucător» de la Ploiești, care l-a rupt pe Dragoș…

Îi recomand d-lui «jucător» de la Ploiești să-și atârne ghetele-n cui și să meargă la prășit sau cules de prune! Fotbalul nu e de el. Merită suspendare PE VIAȚĂ! Să-i fie retras dreptul de a intra pe stadion acestui «jucător» MEDIOCRU, care nu are abecedarul fotbalului!

Îl cunosc bine pe acest tânăr fotbalist (nu jucător) și sunt convins că va reveni mult mai puternic! Forță, copile! Sunt mândru că am ocazia să lucrez cu un caracter frumos și un profesionist de nivelul tău”, a scris oficialul de la FC Hermannstadt pe Facebook, citat de Playsport.

Cum a reacționat arbitrul Marian Barbu după ce Țicu i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu

În primă speță, centralul partidei, Barbu Marian, a scos cartonașul galben din buzunar. După ce a văzut starea în care se afla Dragoș Iancu, arbitrul a făcut semne insistente spre echipa medicală și, ulterior, l-a eliminat pe Țicu.

După ce au văzut cât de gravă este accidentarea, jucătorii ambelor echipe și-au pus mâinile în cap, unii dintre fiind surprinși chiar cu lacrimi în ochi. Dragoș Iancu, înlocuit cu un alt jucător U21, Alexandru Jipa, a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.


Echipele de start

  • Petrolul: Zima - Doua, Papp, Meijers - Hanca, Seto, Jair, Țicu - Musi, Roman, Grozav
  • Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Stoica, Medina - Murgia, Mino Sota, Dr. Iancu - Neguț, Paraschiv, Balaure
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!