Răsturnare de situație! Ilie Dumitrescu, anunț despre transferul lui Andrei Borza în Premier League

Andrei Borza Farul Constanta Fulham Ilie Dumitrescu Victor Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 21:39
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 21:37

Andrei Borza (17 de ani), fundașul stânga de la Farul, ar fi intrat în atenția clubului Fulham, din Premier League.

Recent, a apărut informația potrivit căreia Fulham chiar ar fi înaintat o ofertă oficială către Farul, în valoare de două milioane de euro, pentru transferul lui Andrei Borza, însă Ilie Dumitrescu neagă această variantă.

Ilie Dumitrescu: "Nu există o ofertă de la Fulham pentru Borza"

Fostul internațional susține că a discutat cu impresarul Victor Becali, care i-a transmis că Farul nu a primit nicio ofertă oficială pentru transferul lui Borza. Ilie Dumitrescu se așteaptă ca jucătorul să rămână încă un an sub comanda lui Gică Hagi, iar ulterior să facă pasul în străinătate.

"N-aș vrea să vă dau detalii, dar am vorbit cu Victor Becali, are ceva cunoștințe la Fulham. Nu există o ofertă în momentul de față pentru Borza. 

Sunt câteva cluburi interesate de Borza. Au și venit aici, la acest turneu final, pentru a-l urmări, dar momentan nu există nicio ofertă pe adresa clubului. 

Sunt șanse mai mari să rămână încă un an la Farul. Ar fi extraordinar ca Gică Hagi să încheie un deal de geanul ăsta, adică să se poată folosi încă un sezon de Borza, care a fost un jucător important pentru echipă și după să facă pasul", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Andrei Borza s-a aflat la primul sezon în Liga 1. Fundașul stânga a evoluat în 39 de meciuri, a marcat trei goluri, a oferit trei pase decisive și și-a trecut în palmares titlul de campion.

Borza nu a evoluat încă la naționala de seniori a României. Fundașul a fost însă chemat la reprezentativa U21, la Campionatul European de tineret, unde a fost titular în partida cu Spania (0-3), iar ulterior rezervă neutilizată contra Ucrainei (0-1) și Croației (0-0)

  • 1 milion de euro este cota de piață a lui Borza, potrivit Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!