Cum a făcut Dinamo primul transfer al verii, deși are interdicție: ”Nu este nimic bătut în cuie”

Dinamo Hakim Abdallah Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 21:29
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 21:29

Dinamo a surprins și a oficializat primul transfer al perioadei de mercato.

”Câinii” au, în continuare, ”interzis” la transferuri, dar cu toate acestea l-au prezentat pe atacantul Hakim Abdallah (25 de ani).

Pentru a scăpa de interdicția la transferuri, Dinamo trebuie să achite nu mai puțin de 400.000 de euro, dar speră să capete dreptul de a transfera jucători la FIFA.

Un verdict ar putea veni până la finalul acestei luni, spune Andrei Nicolescu, președintele clubului. Până atunci, Dinamo continuă să caute ”întăriri” pentru Ovidiu Burcă.

Andrei Nicolescu: ”Lucrăm la ridicarea interdicției”

“Lucrăm la ridicarea interdicţiei de transferuri. În momentul în care FIFA va dicta ridicarea interdicţiei vom putea înregistra aceste transferuri, dar nu putem să stopăm strategia până la acel moment şi să nu negociem cu jucătorii pe care vrem să îi semnăm. 

Din ce am discutat cu domnul Ibarrola (n.r. avocatul lui Dinamo) există o posibilitate ca FIFA să dea un răspuns până la finalul acestei luni, dar nu este nimic bătut în cuie”, a spus Andrei Nicolescu, pentru Fanatik.

Dinamo, program infernal în primele etape 

După un singur sezon în Liga 2, Dinamo a revenit în Superligă, dar are un program infernal în primele etape.

În prima rundă, ”câinii” vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova, una dintre echipele ”cu pretenții” din Superligă. În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, după care va urma partida cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.

În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci „de foc”, cu Rapid Bcuurești.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!