rachid bouhenna FCSB Gigi Becali Mihai Stoica Superliga

Ce se întâmplă cu Rachid Bouhenna, fundașul de la FCSB trecut pe lista neagră de Gigi Becali

Rachid Bouhenna (31 de ani), fundașul central transferat la FCSB în această vară, a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2022, 20:50
Data actualizarii: Vineri 19 August 2022, 20:50

Finanțatorul de la FCSB i-a reproșat algerianului prestația din meciul cu Chindia Târgoviște, scor 3-2, și a anunțat că Bouhenna "nu va mai călca iarbă", referindu-se la faptul că fostul stoper al lui CFR Cluj va fi dat afară în curând.

Mihai Stoica: "Bouhenna e accidentat. Nu am vorbit despre reziliere"

Întrebat despre situația lui Rachid Bouhenna, Mihai Stoica a spus că algerianul este accidentat în prezent, iar clubul nu a luat încă o decizia oficială în cazul fundașului.

"Bouhenna e accidentat. Ne-a anunțat după meciul cu Târgoviște că are niște probleme. Înainte de a da Gigi declarațiile. N-am vorbit cu el, se pregătește separat la sală. 

N-am avut nicio discuție cu el sau cu patronul, dacă să-i propunem o reziliere sau ceva de genul ăsta", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Bouhenna a fost titular în meciul cu Chindia Târgoviște și a făcut cuplu în centrul apărării cu Joonas Tamm. Prestația algerianului l-a dezamăgit pe Gigi Becali, care a transmis ca fotbalistul să fie înlăturat de la echipă.

„Vom cumpăra încă 2-3 jucători. Îți dai seama, tot stadionul într-o oră. Vom aduce atacant și fundaș central că avem doar 2. Dacă se accidentează ăia doi, nu avem cu cine să jucăm. Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui. I-am zis lui MM ce îi dai, ce nu-i dau și să plece. 

Cu Chindia, Bouhenna a distrus meciul. La primul gol i-a zis adversarului 'Ia mingea, că mie nu îmi place, să dai tu gol!", asta după ce a distrus meciul cu Rapid. Un jucător greșește... dar atât timp cât distruge echipa. La revedere, aici la FCSB cumpără lumea bielete într-o oră. Mingea trebuie să fie numai la mine. Așa trebuie!”, a spus recent Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies