Gigi Becali FCSB rachid bouhenna Superliga Gigi Becali

EXCLUSIV Becali a ”demis” un fotbalist de la FCSB: ”Nu mai vede iarba în viața lui”

Gigi Becali a transmis că un jucător de la FCSB va fi dat afară de la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 10:29
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 11:12

Rachid Bouhenna (31 de ani) va pleca de la FCSB, după ce l-a dezamăgit pe Gigi Becali în meciul cu Chindia Târgoviște.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, i-a transmis deja lui Mihai Stoica să se ocupe de rezilierea înțelegerii cu fundașul algerian.

Bouhenna a fost titular în meciul cu Chindia Târgoviște și a făcut ”cuplu” în centrul apărării cu Joonas Tamm. Prestația algerianului l-a dezamăgit pe Gigi Becali, care a transmis ca fotbalistul să fie înlăturat de la echipă.

Rachid Bouhenna: ”Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui”

„Vom cumpăra încă 2-3 jucători. Îți dai seama, tot stadionul într-o oră. Vom aduce atacant și fundaș central că avem doar 2. Dacă se accidentează ăia doi, nu avem cu cine să jucăm. Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui. I-am zis lui MM ce îi dai, ce nu-i dau și să plece. 

Cu Chindia Bouhenna a distrus meciul. La primul gol i-a zis adversarului 'Ia mingea, că mie nu îmi place, să dai tu gol!", asta după ce a distrus meciul cu Rapid. Un jucător greșește... dar atât timp cât distruge echipa. La revedere, aici la FCSB cumpără lumea bielete într-o oră. Mingea trebuie să fie numai la mine. Așa trebuie!”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Patru meciuri a prins Bouhenna în acest sezon pentru cei de la FCSB. Fundașul algerian a venit la vicecampioana României de la CFR Cluj, din postura de jucător liber de contract.

500.000 de euro este cota de piață a lui Bouhenna pe site-urile de specialitate. În România, fundașul a mai jucat și pentru Sepsi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!