VIDEO EXCLUSIV Ce șanse are Hermannstadt să recâștige la TAS punctele pierdute. Anunțul făcut de Dani Coman

Dani Coman depunctare hermannstadt Hermannstadt Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 11:42
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 11:48

Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, a vorbit despre depunctarea echipei din Sibiu

Sibienii au fost sancționați cu nouă puncte în urma deciziei luate de Federația Română de Fotbal la finalul anului trecut, din cauza problemelor financiare de la club.

După inaugurarea noului stadion al lui Hermannstadt, problemele financiare ale echipei par să se fi rezolvat. Dani Coman spune că Hermannstadt are șanse să-și recâștige punctele la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Dani Coman: ”Eu am încredere în echipă”

„Din păcate, în România s-a pierdut inclusiv recursul. Am încrede că la TAS vom câștiga, trebuie să primeze criteriul sportiv, jucătorii au câștigat acele puncte pe teren, cu dăruire, devotament și multă muncă. 

Eu cred că avem șanse să le recâștigăm și chiar cred cu tărie că le vom recâștiga. Sută la sută se va judeca în regim de urgență și se va lua o decizie. Indiferent de decizie, eu am încredere în echipă”, a spus Dani Coman, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Dani Coman, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Hermannstadt ocupă locul zece în Superliga României, cu 24 de puncte. Cu cele nouă puncte pe care le-ar putea câștiga la TAS, sibienii ar urca pe locul șase, ultimul care asigură prezența în play-off, peste Petrolul și Sepsi OSK.

În următoarea etapă, Hermannstadt va juca pe teren propriu în compania celor de la FC Argeș.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!