Steaua Lucian Sanmartean Petrolul Ploiesti Superliga

"Ce e cu intrebarea asta, doamna?" Momentul care l-a scos din sarite pe Sanmartean dupa victoria cu Petrolul

PETROLUL 2-3 STEAUA | Fericit dupa victoria cu Petrolul, Sanmartean s-a enervat la declaratiile de dupa meci, din cauza unei intrebari.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 23:57
Data actualizarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 23:59

In timp de Sanmartean vorbea despre revenirea Stelei pe primul loc in Romania, stelistul a fost intrebat: "Te surprinde clasamentul?"

Pe Sanmartean l-a surprins mai mult intrebarea, reactionand destul de dur: "Ce e cu intrebarea asta, doamna? Steaua e pe primul loc!", pentru ca apoi sa intrerupa interviul.

"Am fost atenti la joc, nervii, presiunea s-au simtit, am avut o partida foarte buna, am inceput bine, e o victorie importanta pentru noi. Suntem multumiti de munca, de rezultate, suntem un grup foarte unit. Noi luam fiecare joc in parte, vrem sa le castigam pe toate. A fost o descatusare, o reintalnire, o impacare cu fanii. Keseru e un jucator bun de atac, e si Raul care marcheaza, iar rivalitatea asta dintre ei este buna. Nu sunt eu cu gesturile astea, ei sunt mai tineri, mai efeverscenti. Sa ii intrebati pe cei de la club despre contract, nu am primit nimic.", a mai spus mijlocasul Stelei. 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!