Silviu Lung jr Dinamo Poli Iasi Superliga

Ce a avut de spus Silviu Lung Jr. după Dinamo - Poli Iași 0-0

Dinamo Bucureşti şi Poli Iaşi au terminat la egalitate, scor 0-0, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 22:41
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 22:50

Cele două formaţii şi-au creat multe situaţii de poartă, dar au fost lipsite de claritate la ultima pasă sau în faţa porţii. Cea mai bună ocazie a gazdelor a fost şutul lui Christian Ilic (18), de la 16 metri, respins de portarul Silviu Lung jr.

Ieşenii au avut şi ei două şuturi din afara careului, expediate de Julian Marchioni (23) şi de Shayon Harrison (26), dar Adnan Golubovic s-a opus de fiecare dată.

Dinamo a ajuns la opt etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi cinci eşecuri, cu un singur gol marcat în ultimele şapte meciuri. Poli Iaşi e neînvinsă de trei meciuri, având o victorie şi două egaluri.

Reacția lui Silviu Lung Jr. după Dinamo - Poli Iași 0-0

"A doua repriză au controlat-o ei, a fost un egal echitabil. De la locul cinci la locul 14 nu este foarte mare diferență de valoare, este un campionat echilirat, obiectivul nostru este să o luăm pas cu pas, să adunăm puncte și să vedem unde ne situăm la finalul sezonului.

Echipa este luptătoare, asta ne caracterizează. La începutul sezonului au plecat 12 jucători, au venit 10, a durat o perioadă să ne cunoaștem. Noi am vrut să câștigăm acest meci", a spus jucătorul la finalul partidei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!