Gabi Tamas Steaua wikipedia Liga 1

Ce a aparut pe pagina de Wikipedia a lui Tamas la 24 de ore de la transferul la Steaua: "Va fi mai repede decat ati crezut :))"

Transferul lui Tamas la Steaua nu a trecut neobservat nici pe pagina acestuia de Wikipedia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 09:31
Data actualizarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 09:44

Nu toti fanii Stelei sunt optimisti in privinta transferului lui Tamas in Ghencea. Prezentat ca un transfer de Champions League, cu un salariu pe masura, de 600 de euro in doi ani, cu prima de instalare inclusa, Tamas este vazut ca un jucator care nu va rezista mult in tricoul Stelei.

Pe Wikipedia, pagina lui Tamas a fost modificata de un suporter pesimist, dar cu simtul umorului. In dreptul prezentarii noului fundas al Stelei, acesta a scris: "Va prezic ca va pleca de la Steaua mai repede decat ati crezut"

Gabi Tamas a semnat un contract pe 2 ani cu Steaua, dupa ce a refuzat sa revina la Dinamo, echipa care sustine ca i-a oferit un salariu similar, insa fara o prima de instalare la fel de consistenta.

Odata cu venirea lui Tamas, Steaua si-a acoperit golul lasat de plecarea lui Szukala. Clubul spera acum ca fundasul roman sa nu se inscrie pe lista greselilor care nu trebuire repetate in Ghencea.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies