Gabriel Tamas Superliga

Asa au decurs negocierile pentru Tamas! Scenariu NEBUN in ultimele 24 de ore. Cum i l-a furat Steaua lui Dinamo

Tamas a negociat cu Dinamo si Steaua, dar a ales impotriva sentimentelor lui. A semnat pe doi ani cu Steaua si vrea sa joace in Liga cu noua lui echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 21:45
Data actualizarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 08:04

Tamas a fost la un pas de o revenire in Stefan cel Mare. Steaua l-a convins, insa, cu bani mai multi, dupa ce Dinamo i-a satisfacut pretentiile financiare. Directorul general al 'cainilor', Daniel Stanciu, explica modul in care au decurs discutiile cu Tamas. Fotbalistul a primit o propunere 'mult peste posibiltiatile' lui Dinamo, pe care a refuzat-o!

"Am avut mereu contact cu el si cu impresarul lui. Gabi Tamas a facut Revelionul cu Marius Niculae, stia de interesul lui Dinamo pentru el. A avut ca prima optiune sa joace in strainatate, noi asa stiam. Ieri, cand Florin Manea, agentul sau, a ajuns la Bucuresti de la Londra, am discutat. Ni s-a spus ca vrea altceva decat ceea ce i-a propus Dinamo, apoi am atins nivelul cerintelor lui, insa n-a mai fost suficient.

E un jucator matur, a ales si el stie ce e mai bine pentru el. Gabi e un jucator care a insemnat foarte mult pentru Dinamo, am vrut sa-l includem in proiectul nostru, alaturi de Danciulescu, Niculae sau Bratu. Oferta pe care noi i-am facut-o a depasit cu mult puterile clubului. Gabi e un jucator de valoare, ne dorim foarte mult sa facem performanta cu Dinamo si de aceea am incercat sa-l aducem", a spus Stanciu la Sport.ro.

Tamas a facut vizita medicala, iar vineri va zbura spre Spania, in cantonamentul Stelei de la Oliva Nova. Fundasul e complet recuperat dupa accidentarea suferita la ligamente in toamna si va incepe sa se pregateasca normal alaturi de noii sai colegi.

Modifică setările cookies