"Catelul lui Alibec este cel mai nefericit!" :) Dezvaluiri de SENZATIE din vestiarul Astrei! Cum se pregateste atacantul in izolare

"Catelul lui Alibec este cel mai nefericit!" :) Dezvaluiri de SENZATIE din vestiarul Astrei! Cum se pregateste atacantul in izolare

Denis Alibec se antreneaza intens in pauza luata din cauza pandemiei de coronavirus pentru a nu-si iesi din forma. 

Atacantul Astrei se afla la Mangalia, acolo unde a plecat imediat dupa ce s-a decis suspendarea campionatului. Denis Alibec a declarat ca se antreneaza pe plaja, iar antrenorul Astrei, Bogdan Andone confirma acest lucru, ba chiar glumeste pe seama atacantului care iese la alergat cu catelul.

"Am vorbit cu Denis aseara, el se antreneaza si cel mai nefericit este catelul lui. Il solicita, il ia cu el la alergare, nu este obisnuit cu ritmul. Chiar mi-a aratat o poaza la finalul alergarii, cand cade lat, catelul dormea langa el", a declarat Bogdan Andone pentru Digi Sport. 

 

Budescu, pregatit de reluarea campionatului 

 

Pauza a fost benefica pentru Astra din punct de vedere al absentei lui Constantin Budescu. Jucatorul a lipsit in primele meciuri din play-off, dupa ce s-a accidentat iar absenta lui s-a simtit in jocul echipei. 

Bogdan Andone a declarat ca mijlocasul se antreneaza in ritm normal si a trecut peste accidentare.

"Budi se antreneaza, a trecut peste problemele cu gamba. Chiar inainte de intreruperea campionatului, dupa meciul cu Gaz Metan, in lunea urmatoare ar fi trebuit sa intre in programul echipei", a declarat Andone la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID. România, pe lista țărilor care l-au rezervat
BRAT