VIDEO EXCLUSIV "Cât valorează Tavi Popescu?". Florin Manea și răspunsul care îl va supăra pe Gigi Becali

Impresarul Florin Manea a acordat un interviu pentru PRO TV în care a vorbit și despre Octavian Popescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 21:03
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 21:04

Popescu (19 ani) are parte de un sezon excelent: a reușit până acum nouă goluri și patru pase decisive la FCSB, iar în luna martie a debutat la naționala de seniori a României.

"Cât valorează Tavi Popescu?". Florin Manea și răspunsul care îl va supăra pe Gigi Becali

Prestațiile extremei l-au determinat pe Gigi Becali să îl evalueze pe Octavian Popescu la nu mai puțin de 50 de milioane de euro, însă Florin Manea îi taie elanul omului cu banii de la FCSB.

Întrebat cât valorează Octavian Popescu, impresarul a spus: "În momentul de față, eu, dacă aș fi club, nu aș da mai mult de 5-6 milioane pe el. (n.r - despre suma cerută de Gigi Becali) Și eu pot să dau 50 de milioane pe soacră-mea, o vând".

În schimb, Florin Manea speră să dea lovitura cu Radu Drăgușin, fundașul care aparține de Juventus și pe care îl are sub contract.

"Mă bucură relația asta cu el și mă bucur că am ajuns să cred că pot să îmi îndeplinesc visul pe care îl am de când m-am făcut impresar, adică să transfer la Real Madrid, Barcelona sau Manchester United", a mai spus Florin Manea, pentru PRO TV.

Gigi Becali: "Eu nu-l dau pe Octavian Popescu doar pentru 20 de milioane de euro"

Într-o intervenție telefonică avută la "Ora Exactă în Sport" în luna martie, Gigi Becali a vorbit despre Tavi Popescu. Patronul de la FCSB a declarat că nu îl transferă pe fotbalist decât pe o sumă foarte mare, 20 de milioane de euro nefiind suficienți din punctul lui de vedere. 

"O să vorbim de salariul lui în vară. Crezi că îl lăsăm așa? Eu nu mai vorbesc de oferte despre Octavian Popescu decât în perioada transferurilor. Vorbeam cu MM acum 7-8 ani că îmi va da Domnul un jucător ca Gică Hagi, pe care să iau zeci de milioane de euro. Nu pot să îl compar neapărat cu Hagi, dar pe ceilalți i-a depășit deja.

În vară e posibil să aibă o cotă de 20 de milioane, iar eu nu-l dau doar pe atât. I-am spus să piardă și el o minge... cum să nu piezi niciuna? Tavi e cel mai bun din România, nu pierde nimic, driblează, pasează", spunea Becali, la Pro Arena.

Modifică setările cookies