"Pentru mine, Steaua a castigat in seara asta! Jucatorii astia sunt campionii Romaniei! Sa fie respectati" Atacul lansat de Radoi

"Pentru mine, Steaua a castigat in seara asta! Jucatorii astia sunt campionii Romaniei! Sa fie respectati" Atacul lansat de Radoi

ASTRA 2-0 STEAUA | Mirel Radoi a fost extrem de nervos dupa meciul cu Astra. Acuza ca Steaua a fost furata de Coltescu, iar el injurat ca la usa cortului pe stadion: "Nu accept sa fiu injurat de familie, parinti!"

Radoi si-a felicitat dupa meciul cu Astra jucatorii, declarand ca din punctul sau de vedere Steaua a castigat acest meci. Steaua a avut doua trei goluri anulate, in timp ce Astra a primit un penalty destul de usor acordat.

"Pentru mine in aceasta seara e clar ca Steaua a castigat. Nu vreau sa comentez despre arbitraj. Dar acei jucatori care sunt campionii Romaniei sa fie respectati. Sunt salariile lor, primele lor, cariera lor, dar nu ii intereseaza."

"Toata lumea a vazut... nu vreau sa vorbesc despre arbitraj, v-am zis. Nu accept sa fiu injurat de familie, parinti. Cand apar astfel de jigniri nu pot sa stau calm"

"Cand ai doua goluri valabile, ce sa le zici jucatorilor? Daca ei au decis asa, cred ca ar trebui mai mult respect fata de jucatori"

"Vom vedea cum va fi maine. Steaua a iesit castigatoare in seara asta! Ca punctele s-au dus in alta parte nu a depins de noi"

"E clar ca nu e usor cand muncesti atat sa duci mingea in fata portii, dar nu mai vreau sa comentez ca iar ma intorc la arbitraj..."

"Nu stiu daca Astra e mult mai puternica fata de anul trecut. Nu cred ca e peste Steaua.", a spus Radoi la DigiSport.

Radoi a comentat si situatia lui Muniru, care nu a mai putut juca, dupa ce a avut probleme cu viza de fotbalist, unde aparea ca inca e la CFR

"Muniru jucat multe meciuri, a simtit ceva la picior si am zis sa nu riscam sa in schimbam dupa 20 de minute. Nu stiu nimic de legitimatia, el, doctorul au venit la mine si mi-au zis ca are probleme la picior. Si Alcenat a acuzat ceva"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendii și vreme extremă în Grecia. Cel puţin 16 persoane spitalizate din cauza "valului istoric de căldură"
BRAT
Modifică setările cookies