Sumudica, despre erorile grave de arbitraj: "Exista un echilibru, si noi am avut penalty-uri neacordate in alte meciuri"

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 August 2015, 23:59

	Sumudica, despre erorile grave de arbitraj: "Exista un echilibru, si noi am avut penalty-uri neacordate in alte meciuri"

Astra 2-0 Steaua | Sebastian Coltescu i-a anulat Stelei trei goluri in meciul de la Giurgiu.

Marius Sumudica spune ca si Astra a fost victima arbitrajelor in meciurile trecute.

"Chiar daca am inteles ca in prima repriza au avut gol valabil, nu stiu ce sa zic... cred ca exista un echilibru, Astra a fost dezavantajata in multe situatii. Daca ni se dadeau si noua penalty-urile cu Timisoara si Viitorul, altfel stateam."

"Nu avem ce sa le dam la arbitri, patronul nostru este in inchisoare, noi ne chinuim, zburam cu low-costuri... ce sa dam? Asta ne-ar mai trebui."

"Imi pare rau pentru ce s-a intamplat in tribune, au fost multi stelisti, m-au injurat. Ei ma injura, dar ar fi trebuit sa imi aduca fiecare cate o prajitura pentru ca fara victoria noastra nu ar fi luat campionatul."

"Steaua a avut foarte... FCSB, ma scuzati, a avut foarte multe ocazii, deci am avut si noroc. Dar le doresc bafta, sa ne calificam si noi, si ei, in grupele Europa League.", a spus Marius Sumudica la DigiSport.

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies