Care este starea de sanatatea a fotbalistilor de la Dinamo infectatati cu noul coronavirus. Ce fotbalisti au fost internati

Care este starea de sanatatea a fotbalistilor de la Dinamo infectatati cu noul coronavirus. Ce fotbalisti au fost internati

Inainte de partida contra celor de la Chindia Targoviste, la clubul Dinamo au fost depistate 10 cazuri de coronavirus.

4 din cei 10 fotbalisti infectati au simtit efectele virusului care a lovit intreaga planeta. Joi, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Stefan Fara, Alexandru Rauta si Vali Lazar au fost gasiti pozitiv. La o zi dinstanta, Andre Sin a fost depistat si el.

Ieri, alti 3 fotbalisti ai "cainilor" au fost testati pozitiv pentru COVID-19, dupa testele efectuate sambata. Este vorba de Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic si Dan Talmaciu.

Dupa tot acest haos vin si vestile bune. Toti jucatorii infectati sunt in afara oricarui pericol si au primit ingrijirile medicale recomandate.

Potrivit, TelekomSport, Diego Fabbrini si Andrei Sin sunt singurii jucatori internati. Italianul va fi externat luni, iar fundasul marti. 

Alexandru Rauta, Diego Fabbrini si Andrei Sin s-au simtit cel mai rau din cauza simptomelor, iar Ricardo Grigore si-a pierdut mirosul.

Ceilalti fotbalisti testati pozitiv sunt in stare buna, acasa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies