Marius Sumudica edi iordanescu Liga I Liga 1

Care "EDItorialist" e mai bun? Sumudica, replica fabuloasa dupa iesirea acida a lui Iordanescu: "O sa ma duc la neurolog! Il sun pe Edi sa ii cer un numar! Are relatii"

Marius Sumudica a tinut sa puna punct disputei de la distanta cu Edi Iordanescu.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2019, 07:43
Data actualizarii: Vineri 24 Mai 2019, 07:50

Sumudica a stins confruntarea pe care tot el a inceput-o la revenirea in Romania.

"Bine am revenit de la 10 mii de metri. Adevarul e ca pe deasupra Bagdadului, ma uitam asa si deodata am vazut pe geam si s-a innorat. Au aparut niste probleme atunci. O sa trec pe la un neurolog, il sun pe Edi sa ii cer un numar ca stiu ca el are relatii. Poate pe la Spitalul Militar. Nu se confunda cu ceea ce inseamna Spitalul Militar? Face parte dintr-o familie unde tatal sau a fost general. In sensul asta. El este un tip foarte docil. Daca am avut probleme la 10 mii de metri, ma duc maine sa fac niste teste. Poate am avut o criza la inaltime, creste tensiunea", a replicat Sumudica pentru DigiSport.

Marius Sumudica a continuat si a punctat ca nu are nicio problema si nicio disputa cu Edi Iordanescu, cu atat mai mult cu cat acesta i-a fost secund pentru o scurta perioada la Vaslui. De asemenea, Sumudica a declarat inca o data ca nu se pune problema ca el sa vina la FCSB.

"Se face o comparatie in ceea ce priveste antrenorul Marius Sumudica si Edi Iordanescu si nu ma refer din punct de vedere profesional. Am spus ca el este un tip foarte documentat, un tip cu un jargon aparte. Scoala pe care a facut-o l-a facut sa aiba un limbaj ca a unui om din presa. Si el, la fel ca si mine, este un om mediatizat. Eu sunt, probabil, mai de scandal asa, mai de 'mahala'. Este un tip foarte destept, un antrenor foarte bun. Un tip foarte ok, un tip care a facut rezultate notabile in fotbalul romanesc. Chiar am fost cel care am propus ca este un antrenor nimerit pentru FCSB si chiar am propus sa conduca aceasta echipa. Este un antrenor foarte bun si ii da dreptul sa aspire mai sus. Am avut o relatie buna cu el, a fost secundul meu la Vaslui. Niciodata nu m-am jignit cu el. Eu nu voi putea fi niciodata antrenor la FCSB", a incheiat Sumudica.

 

Replica acida a lui Edi Iordanescu

 

Dupa ce Marius Sumudica l-a numit "EDItorialist", antrenorul celor de la Gaz Metan a venit imediat cu replica. "La 10.000 de metri mintea iti mai joaca feste!", a fost reactia lui Iordanescu junior.

"Eu nu vreau sa stric o prietenie care are deja mult timp. Tinand cont ca a facut un drum destul de lung, la 10.000 de metri mintea iti mai joaca feste, iar cand a aterizat a inceput sa faca declaratii. Il tratez ca pe un personaj pitoresc cu multe glume in iesirile lui publice. El era in Arabia Saudita, eu eram aici la birou si ma uitam la TV, iar el facea declaratii. Am schimbat postul si tot el facea declaratii. Nu am reusit sa inteleg cum. E prezent mereu la TV, face audienta. O parte din bugetul de la drepturile TV ar trebui sa mearga si catre el", a declarat Edi Iordanescu.

 

De la ce a pornit totul

 

Cum Sumudica refuza FCSB, Gigi Becali s-a reorientat catre Edi Iordanescu. Face compuneri frumoase si este editorialist, s-a amuzat Sumudica pe seama antrenorului de la Gaz Metan.

"Nu stiu cine sa vina la FCSB, m-ai prins. Nu stiu fiindca nu am purtat discutii in profunzime cu Gigi, ce gen de antrenor vrea, dialogul, ce metode are de lucru. Dar am vazut ca sunt antrenori care fac compuneri foarte frumoase, cred ca si editorialisti pot fi antrenori la FCSB. Le sta bine, unul cu principii, altul asa.. Ala e timpul de antrenor care ar putea sa lucreze cu Becali", a incheiat Sumudica.

Modifică setările cookies