"Cand spui PSG si imediat Botosani, prima data iti vine sa razi!" Motivul pentru care Ongenda nu va juca in primul meci al sezonului

Hervin Ongenda a venit la FC Botosani dupa ce, nu in urma cu mult timp, juca pentru PSG si era considerat unul dintre marile talente ale fotbalului francez.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iulie 2018, 15:42
Data actualizarii: Vineri 20 Iulie 2018, 15:45

Valeriu Iftime recunoaste ca alaturarea PSG - FC Botosani pare amuzanta la prima vedere, insa spera sa-l poata repune pe linia de plutire pe mijlocasul in varsta de 23 de ani.

"Ce cauta un fotbalist care a fost la PSG, un talent extraordinar, la FC Botosani? E un pariu pentru noi. E un copil cuminte, dar e greu sa spunem ca la ora actuala este o certitudine. Cred am putea sa-l repunem pe picioare, nu stiu daca vom reusi, sa vedem. Cand spui PSG si imediat FC Botosani, prima data iti vine sa razi. Iti vine sa spui 'Hai, urmatorul subiect!'. Saptamana viitoare va fi ok, deocamdata nu sunt gata actele. Norocul celor de la Cluj ca nu joaca Ongenda, ca altfel o incurcau cu noi", a declarat Valeriu Iftime pentru ProX.

Hervin Ongenda, in varsta de 23 de ani, este un mijlocas ofensiv care a strans zeci de partide la nationalele "Under" ale Frantei si a jucat si in 16 partide pentru PSG. Laurent Blanc a fost cel care i-a dat incredere si l-a debutat la echipa miliardarilor Frantei pe cand avea doar 18 ani.

Ongenda a suferit insa o accidentare destul de serioasa care l-a tinut departe de gazon 7 luni, iar din acel moment cariera sa a inceput sa o ia pe un trend descendent.

Modifică setările cookies